Skladba podlahy garáže

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká by měla být skladba podlahy v garáži. Dle projektu mám skladku. 1. základová deska 2. hydroizolace (lepenka) 3. betonová mazanina 50 mm 4. lepící tmel 8 mm 5. keramická dlažba 10 mm Garáž není součásti domu, je k němu jen přistavěna a je cca 1m pod úrovni zákaldové desky domu, kvůli svažitému terénu. Garáž bude z venku zateplená a nebude vytápěná. Rozměr garáže je 6,4 metrů x 5,7 metrů. Chtěl bych podlahu v garáži co nejnižší ať nemám moc prudký nájezd do garáže. Místo keramické dlažby uvažuji spíše o epoxidové stěrce nebo PVC zámková dlažbu Fortelock. Co jsem se bavil s několika lidma tak mi říkali, že bych měl na hydroizolaci dát ještě EPS 150 50 mm a na to beton 100 mm a na to až finální kritinu. Uprostřed garáže budu mít ještě vybírací jímku na vodu, takže garáž bude vyspadovaná do středu. Takže ve finále by prý měla mít podlaha v nejnižším místě 150 mm a v nejvyšším 180 mm. Je opravdu nutné dělat takovou skladbu podlahy, je třeba dávat do podlahy polystyren a následně na to ještě 100 mm betonu? Nebo se můžu držet projektu a nechat skladbu tak jak je?
Odpovědět
Ještě dodám, že dle projektu mám vyspadování do středu a to 1%. Takže jestli počítám dobře a v nejnižším bodě dle projektové dokumantece je skladba podlahy skoro 70 mm tak v nejvyšším by měla být něco málo přes 90 mm.
Odpovědět
Profilova fotka
Polyš tam být nemusí. Betonu 5 cm je málo a 8 mm tmelu hodně. Ale třeba to nějak souvisí s tím vyžádovaním. Já mám 10 cm průmyslový beton, dole kari a pohoda.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?