Alka domky nebo VMD Projekty, máte nějaké zkušenosti?
Dobrý den. My stavíme s firmou AP stavby Opočno bungalov v Pardubicích. Zákl. desku vyhotovili v dubnu a už v říjnu máme mít kolaudaci. Fakturace až po převzetí prací. Práce probíhají přesně dle dohodnutého harmonogramu. Ceny prací určené v rozpočtu nenavyšují. Jsme maximálně spokojeni. Doporučujeme.
19. srp 2013@klassic Ahoj, já jsem na samém začátku stavby,tak mě zajímá jak to u Vás vypadá po roce?Koho jste sehnali?
Děkuji Kiwi Chrudim6. srp 2014- Sponzor fóra
@kiwij V tuto chvíli už se vevnitř dodělávají příčky a čeká nás už jenom nějaké dodělávky a jsme spokojeni staví nám firma Refiz (ždár nad sázavou) a musím teda říct jsme fakt spokojeni.....
8. srp 2014@klassic Ahoj,děkuji za odpověď, ať brzo bydlíte.
Kiwi9. srp 2014@elsig ahoj,je to stavba na klíč? za kolik,smím-li vědět?
Kiwi CR9. srp 2014@kiwij Ahoj Kiwi, chystame se stavet s VMD, muzu se zeptat, kde jste staveli a jaka byla spokojenost? Bylo by pripadne mozne vas domecek videt (staci zvenku). Predem moc dekuji, zdravi Terka.
22. bře 2017Ahoj,máme bungalov od VMD,vlastní návrh, na stránkách VMD je už jako typový projekt " Bungalov 146 4+kk". Podle smlouvy doba stavby 11mes, po dohodě prodlouzeno o 2 měs.(počasí). Majitel velmi korektní .
Odkud jste?
Můžu nějaké fotky poslat ,podívat asi také ,ale jedině přez VMD , sorry, neznáme se . Třeba jsi typař.
Pokud se ptáš na solidnost ,tak to není žádný podvodník. (Vlastně nebyl,už rok bydlime a více nejsme v kontaktu).
Kiwi23. bře 2017@teres13 Tak jak jste na tom?
Kiwi8. dub 2017@teres13 Ahoj , tak už máte hrubou stavbu nahoře?
. Kiwi
27. čvc 2017@kiwij Zdravim, mohl bych vas pozadat o info ke stavbe domku s firmou VMD stavby? Chystame se koupit od nich projekt a vystavbu, tak shanim nekoho, kdo ma jiz postaveno. Firma i majitel vypada solidne.
Dekuji.
Radek6. dub 2021@radek_labut
Ahoj,majitel je OK , dnes jsou už mnohem dál jak jsem koukal. Přece je to už nějaký pátek.😄7. dub 2021
Dobrý den potřebovali bychom poradit nějakou solidní a ne drahou stavební firmu z Východních čech?? Alka domky a VMD se nám líbí cenově ale vcelku nic o nich nevíme nemají na sebe moc recenzí... PORADTE