Doporučí někdo stavební firmu na stavbu zděného domu oblast Mělníka, Praha východ a okolí?

Tak jsme se konečně posunuli ke stavbě domu. Architektonická studia hotová, projekt kompletně hotový, hypotéka vyřízená a tak zbývá najít dobrou , kvalitní firmu. Doporučí někdo někoho, s kým má vlastní zkušenosti při stavbě domu? Oblast Mělník, Kralupy, Slaný, Roudnice, Brandýs nad Labem, ale třeba někomu i stavěla firma z Jižních Čech a vyšlo to lépe než některé předražené firmy v jeho okolí. Diskuze za ty roky co se na to chystáme mám přečtené od shora až dolů, ale bohužel nikdo se moc na takovouto diskuzi neozval. Spíše na dřevostavby. To jsme vybráno měli, ale od toho jsme na konec ustoupili. Jinak taky někoho mohu doporučit. Kdyby někdo hledal architekta na na studii - tak rozhodně Pavlína Šebestová - Carpatia odsud. A velmi jsme i spokojeni s naší projekční kanceláří BS projekt z Mělníka. Práce, přístup, cena - u obou veeeelmi doporučujeme. Zato firmu stavební, tam se v tom plácám bezúspěšně už dlouho. Za doporučení moc děkuji.
Odpovědět
Pokud to není nějaký super luxusní, super moderní pasivní dům, tak mrkněte Havo. Mrkněte na jejich facebook. Zatím jsem u nich viděla a i nám stavěli jednoduché bungalovy a nízkoenergetické 2 podlažné domky.
Odpovědět
@norikakaa Luxusní není. Je obyčejný. Pavla měla navrhnout dům, co by vypadal, ale nestál by tolik a byl konstrukčně jednoduchý. Zařízení, něco mezi levňákovem, co máme a nové zlatý střed. Prostě taaaak zdražilo a já hypotéce nejsem střelec, ráda mám alespoň polovinu naspořenou.
Odpovědět
Přidávám se k paní Noře.. právě na její doporučení jsme oslovili firmu Havo a od první schůzky jsme věděli, že určitě budeme stavět s nimi. Teď jsme ve fázi, že máme hotové obvodové zdivo a vnitřní příčky a zatím vše naprosto perfektní, komunikace s nimi také super...máme ještě i svůj stavební dozor a zatím je se stavbou moc spokojený.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?