Firma Okno Therm, plastová okna. Doporučuji

Pokud chcete nová okna či dveře domů, Mohu jen doporučit jednu z nejspolehlivějších firem co znám a mám osobní zkušenost s Firmou Okno Therm. Domluvy Super, Okna perferkní, přístup firmy a pracovníků Výborný, vše perfektně sedí, žídný problém v práci, v komunikaci , v dodání. Vše perfekrní. Pokud uvažujete nad novými okny či dveřmi Mohu Jen Vřele Doporučit Firmu OKNO THERM se sídlem v Kaplici a pobočky mají po celé ČR. TÍMTO BYCH CHTĚLA CELÉ FIRMĚ OKNO THERM VELICE PODĚKOVAT ZA OCHOTU, VÝBORNOU SPOLUPRÁCI, PERFEKTNĚ ODVEDENOU PRÁCI I VELICE SLUŠNÉ A VSTŘÍCNÉ CHOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ . VELKÝ DÍK firmě OKNO THHERM a panu Lukášovi Lidiakovi na pobočce v Mostě.
Odpovědět
Oknotherm Kaplice fakt ne, okna byly poškrábaný, montéři sprostý, prakticky to nedodělali, a když jsem po půl roce reklamoval, bylo mi řečeno, že sem si neměl dávat nová okna do novostavby!!!
Odpovědět
hedvikakolarova musela být hoooodně spokojená zákaznice, když jí to stálo za to, se kvůli pochvale na firmu Oknotherm zaregistrovat a přidat sem ten jediný příspěvek... my si po dokončení zateplení nechali u několika firem nacenit venkovní parapety, Oknotherm dal zajímavou slevu, ale od té doby, co jsem na jejich nabídku přistoupila, tak přestali komunikovat, po první urgenci mi řekli, že je technik na dovolené a na další urgence už nereagují... :-. jde o benešovskou pobočku, holt se asi kvůli 13 parapetům nepřetrhnou a při uhrazení celé částky před realizací nabízí slevu 2%, no děkuji pěkně :-D :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zkušenosti s firmou Oknotherm Kaplice Varujeme všechny zájemce o nová okna a dveře před firmou Oknotherm Kaplice!!! Do nově budovaného rodinného domu jsme si nechali zabudovat plastová okna a dveře výše uvedenou firmou. Od prvopočátku jsme měli neuvěřitelné problémy s kvalitou výrobků. Krátce po zabudování se nám franc. okna „vyboulila“ natolik, že nešly otevírat. Zástupci firmy nám stále tvrdili, že se nejedná o nic závažného, že vše srovnají pouhým seřízením. Seřizovali je tak dlouho, až se u fr. oken vylomily závěsy křídel, takže nám je museli vyměnit. Zjistili jsme však mnoho dalších závad, které jsme v záruční době rovněž reklamovali, avšak firma Oknotherm se k reklamovaným závadám postavila záporně, takže nám nezbylo nic jiného, než jít do soudního sporu s touto neseriózní firmou. Pokud si chcete ušetřit nervy, peníze a předejít nepříjemnostem a nekonečným tahanicím, vyhněte se firmě Oknotherm velkým obloukem. Máme informace, že problémy s kvalitou mají v našem okolí i jiní zákaznící této firmy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
stejná zkušenost. Vchodové dveře do prodejny – hliník („připlaťte si a máte klid“). Na 2,5 m dole mezera 0,5 mm. Po půl roce stále nedoděláno. V zimě citelně protahuje do prodejny. Návštěva technika 3×. Vždy půl dne zkoušení, čím by to tak asi mohlo být. Naposledy si přivezl železnou traverzu a svěrkama dveře ohýbal. Pokaždé jiný člověk a cca půl dne pryč. Nyní již měsíc nekomunikují. Přesto vyhrožují soudem kvůli doplatku – vyřizuje jiné odd. .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
pelhrimovska pobocka je podvod okna kaplice parapety jinde zaluzije opet jinde a kdyz je problem tak vam nezvednou telefon v pelhrimove NE NE NE divim se kaplicim ze se nechaji skubat ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, naši mají okna z Oknothermu už 6 let a vše je Ok, znám dost místních, kteří je mají také a také vše bez problémů. Asi záleží na pobočce a lidech. Č. Budějovice za mě dobrý.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Nemáte nějaké nové reference na Oknotherm (Plzeň), máme nabídku ještě společně s Vekrou a rozmýšlíme se mezi těmito dvěmi. Oknotherm je asi o 9 tis levnější. Díky.
Odpovědět
vybíral jsem mezi Oknotherm (Kaplice), Otherm, (Č. Budějovice) a Vekrou (Č. Budějovice). Vekru jsem po návštěvě showroomu vyřadil hned a nakonec jsem vzal od Oknothermu a vše zatím bez problému, okna máme od ledna.
Odpovědět
Tak mám 2 podobné nabídky (Vekra, Oknotherm), zatím nevím co vybrat. Vekra sleva až 55%, Oknotherm 32%. Zaráží mě, že každá z firem si rozměry zaměřila jinak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?