Hledám řemeslníka/ firmu na stavbu betonového schodiště Mělnicko

Dobrý den, prosím o doporučení řemeslníka/ firmy na stavbu betonového schodiště s podestou. Realizace v Neratovicích. Předem děkuji za tipy.
Odpovědět
Dobrý den , nedávno jsme stavěli skoro to samé. Můžu doporučit firmu tobuild.cz . Byli jsme ve všech ohledech spokojeni. Přístup , rychlost a kvalita super .
Odpovědět
@womok2412 registrace před pěti hodinami a hned doporučení. Sídlo na Václaváku .....no......asi bez komentáře.
Odpovědět
Dobrý den , mimochodem. Nevím o jaké registraci mluvíte , já se zaregistroval jelikož tu hledám nějaké informace . Je mi celkem jedno kdo má kde sídlo firmy atd. Vybral jsem si onu firmu a nelituji. A jelikož jsem narazil při hledání na toto fórum tak jsem jen chtěl pomoc , jak zakládajícímu vlákna , tak chlapům kteří jsou super . Nevidím na tom nic špatného . Ale lidi jako vy , kteří si sami ani neumí vybrat světlo do obýváku a nad jídelní stůl se očividně nudí , tak musí napadat všechny okolo sebe . Mějte se hezky . Nashle
Odpovědět
@kotatko77 Ještě jedna věc , myslím že je důležitá kvalita práce a ne to kde má kdo sídlo firmy apod .
Odpovědět
@womok2412 Takže, světlo si vybrat umím, ale děkuji, že jste mne také prověřil. Není co nají?, No není, normální rodina co staví dům a někdy se manželka zeptá. Za druhé, na adrese, kde sídlí dalších xxx firem o 4 patrech domu si myslím své. Děkuji za komentář.
Odpovědět
@womok2412 @kotatko77 Děkuji oběma za reakce. 😉 Na doporučenou firmu se podívám. V dnešní době si lze najít recenze nebo ukázky realizace a podle toho si udělat představu.
Odpovědět
Ak sa Vám firma nezdá tak skúste hľadať recenzie a pripadne si nechajte asi za 60 Kč urobiť výpis, či na firmu nie sú exekúcie. Tiež závisí ako dlho firma existuje. Ak má firma sídlo na nejakej virtuálnej adrese nemusí to byť zlé, ale bol by som trochu opatrný. Prečo? Pozrite si čierne ovce na ct24.
Odpovědět
@hortenzie87 My máme prefabrikované schodiště a kvalita byla výborná. Bylo to součástí dodávky domu a vyráběla ho Prefa Hubenov. Ale jestli už máte barák uzavřený, tak to byste ho tam asi nedostali.
Odpovědět
@kofejn děkuji za tip. Prefabrikát nebyl možný z důvodu uzavřené stavby. Nakonec jsme vyřešili tak, že bednění udělal řemeslník, kterého nám doporučili ve stavebninách, kde odebíráme materiál. Dodali jsme roxory, ostatní materiál řemeslník. Betonovali jsme sami, v rodině máme člověka z oboru stavebnictví.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?