Kde ve Frýdku-Místku koupíme levně stavební materiál?

Jsem z Frýdku-Místku a během měsíce začneme stavět. Chci se zeptat, zda pro mně nemáte tipy, kde se v okolí F-M dá levněji nakoupit stavební materiál. Předem mockrát děkuji za všechny tipy
Odpovědět
kamarádka z Vyšní Lhotky brala přes AAA POPTÁVKU cihly heluzky 44 , a cena byla moooc dobrá,ještě lepší jak od výrobce, a taky i z polska,obklady,krb. vložku ,okna,kuchyn,dlažbu.a nevím co ještě.
Odpovědět
@nanah Super, moc děkuji za tip!!
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep také jsem si zadala cihly přes aaapoptávku, vybrala firmu, zaplatila zálohu a nemám ani cihly ani zálohu zpět :-(, pozor při výběru firmy!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Většina známých jezdila pro vše do Polska... Jinak ve Vyšních Lhotách jsou stavebniny Nováková a taky tam není úplně nejdráž...
Odpovědět
já preferuji platbu púouze při předání zboží, takže pokud to ta firma takhle nechce raději žádný obchod. takže coco5 to je mi líto, že jste tak naletěli.. ale třeba vám to ještě přivezou.... já třeba mám kontakt na někoho kdo mi je schopen sehnat materiál za dobré ceny..sice přes polsko, ale to mi nevadí..takže i toto je možnost pro všechny kol kolem Českého Těšína.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jsem taky s FM a vše jsme kupovali v Polsku a nebo modrá labuť.Podle toho co přesně potřebuješ.A slyšla jsem o Vyšních Lhotách, že je tam levno a dobře poradí.
Odpovědět
@coco5 No tak to je opravdu síla! A to nejsou malé peníze! Držím palce, ať Vám to dobře dopadne!
Odpovědět
@maciik Děkuji za radu! Polsko určitě navštívíme. Už teď jsme srovnávali ceny a určitě se oplatí zajet do Polska.
Odpovědět
@marwen67 Máš pravdu. Do Polska taky jezdíme za levnějšími nákupy :)
Odpovědět
@mischel117 Super, děkuju! Jsem ráda, že se tady všichni shodujeme, že nákupy v Polsku vyjdou opravdu levněji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep ted jsem si jeste vzpomnela na stavebniny Kachlik ve Frydlantu n/O
Odpovědět
Stavebniny Holub F-M - máme od nich cihly Porotherm. Zadali jsme poptávky a jejich nabídka byla nejvýhodnější. Jinak souhlasím, Polsko je super - kupovali jsme tam beton. Krytina - KM Beta zase nás vyšla nejvýhodněji v AZ izolace. Hlavně nekupujte za katalogové ceny, zadáním poptávky ušetříte v některých případech až 30-40% ;-) ...a vůbec není třeba zadávat poptávky přes AAA... protě rozešlete maily na nejbližší stavebniny ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@katty.w Super tipy! Hlavně mně teď zajímá ten beton. Mohla bys mi prosím napsat kde v polsku jste přesně kupovali ten beton? A jaká byla jeho cena? Beton je pro nás teď nejaktuálnější :)
Odpovědět
@maciik No Kachlik ve Frydlantu - nemáme moc dobré zkušenosti. Byli jsme se tam mrknout a zjistili jsme, že všechny věci, která tam má jsou z Polska a jejich cena je tam dvakrát větší než právě v Polsku. Ale i tak děkuji za tip! každá rada dobrá :)
Odpovědět
@petcep Zeptám se večer manžela a pak Ti písnu info do IP ;-)
Odpovědět
@katty.w Jsi moc hodná! Moc nám to pomůže!
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep @marwen67 nic mi nepřivezou, už to šetří Policie ČR, právě proto, potor na neznámé firmy, raději kamenný obchod
Odpovědět
@petcep jednoznačně nakupovat v Polsku. a pokud tady bude někdo tvrdit cokoliv o polské kvalitě, tak já mám zcela jasno: 80% stavebního materiálu prodávaného u nás z Polska stejně pochází - to mi můžeš věřit - 10 let jsem na státní hranici pracoval v takové "slušivé" uniformě a s razítkem...jen je třeba zjistit kde nakupují místní - Gastorama je dobrá tak na sobotu večer, kdy mi dojdou hřebíky a já je nutně potřebuji - jinak stejné ceny ale zcela jiný přístup je u malých obchodníků... aspoň v Ratiboři tomu tak je..
Odpovědět
@petcep beton v POLSKU...hraniční přejezd v Chotěbuzi u Českého Těšína (ten velký most) , je to skoro pod mostem, nejlíp se podívat na mapy.cz, jinak v té castoramě je výhoda toho, že tam je vše pod jednou střechu, materiál co zbyde vykoupí zpět.. no a kdyb někdo chtěl z okolí karvinska ,FM, atd mám známého co může právě přes polsko stavební materiál sehnat za dobré ceny..
Odpovědět
@fotrtom Mám stejný názor. Mnohokrát se nám potvrdilo, že tady v česku se prodává všechno z polska, ale s pořádnou přirážkou! No právě, my taky většinou jezdíme do Castoramy, jelikož nevíme kam jinam bychom měli jet. Takže moc děkuji za tu Ratiboř!
Odpovědět
@marwen67 Moc děkuju. Projednám s manželem a nejspíš se ozvem!
Odpovědět
@marwen67 Mohl bys zjistit od toho známého, jak by se cenově pohybovalo ztracené bednění a kari sítě na základovou deskU? Předem moc děkuji
Odpovědět
Dobrý den , může mi někdo poradit, kde koupit kolem Polského Těšína beton a jaka je cena? Dekuji Luboš
Odpovědět
@petcep Ahoj nutne sháním beton z Polska. Prosím můžete nám poradit kde se da pořídit a jake máte zkušenosti. Moc děkujeme Luboš
Odpovědět
@barin Ahoj, no počasí nám stavbu komplikuje, takže beton ještě sami nemáme dořešený. vím, zatím jen to, co mi tady psal marwen67: beton v POLSKU...hraniční přejezd v Chotěbuzi u Českého Těšína (ten velký most) , je to skoro pod mostem, nejlíp se podívat na mapy.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?