Máte zkušenosti s dřevostavbou od Lignie?

Dobrý den bydlíme v Herinku v dřevostavbě od fa Lignia............ prosím o kladné či záporné zkušenosti. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Máme zkušenosti velmi špatné, ale to sem nesmíme psát, protože to jinak nechá pan Komiha smazat, tak jak to udělal už u předchozí diskuze, která věř nebo ne, byla na několik stránek a obsahovala jak klady, tak hlavně zápory. Jenže se to panu Komihovi nelíbilo, protože mu to dělalo samozřejmě negativní reklamu, tak si to nechal smazat!
Odpovědět
To zní až děsivě :-S je ale vidět že nejaka diskuse zde byla nicméně nelze se do ní dostat asi je vážně smazána či co.................................... ozve se někdo dalsí?? z Herinku ?
Odpovědět
Profilova fotka
Řekla bych, že neozve, protože je toto téma dáno bohužel ve volné diskuzi, což se po kliknutí na "fórum" neukazuje. Je to tedy dobře schováno. To by musel někdo cíleně prohledávat jednotlivé odkazy, což se asi nestane...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@mulisi @lukasito pred par lety jsme meli udelany vlastni projekt od ing Hrbl, co rysuje pro Lignii. Nakonec nas ale spatne ohlasy zakazniku nejen tady na modrestreche odradili a postavili jsme si typovy dum od jine firmy. Hrozne me prekvapuje, ze je ta dlouha diskuze o Lignii smazana. Kde se tedy lide maji dozvedet o zkusenostech jinych lidi a tim bud predejit desivym zazitkum kolem stavby nebo naopak zvolit firmu pro jeji solidni jednani. Ach jo. @mulisi vas dum se mi hrozne libi, pan architek je kazdopadne sikovny. Stavela vam to nakonec cele Lignie? Docela by me zajimalo, jak to probihalo. Pokud Vas to nebude obtezovat a budete mit chvilku, napiste mi par radek treba do IP o tom, jak to probihalo, jestli se vlezli do ceny, co vsechno udelali a tak. Dekuji a preji spokojene bydleni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?