Poraďte firmu na teplovodní podlahové vytápění

Profilova fotka
Radi bychom se zeptali jestli nám někdo může doporučit firmu na teplovodní podlahové vytápění a říct zkušenosti s ní.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Kdysi jsme jednali s Eurosystémy, jejich marketing funguje na 110 % ;-) . Jenže na nabídky: zaplaťe teď hned a dostane pár tisíc slevy, jsem háklivá, pak několikrát volali sami od sebe, až to bylo dost protivné. Navíc jsem na netu našla na ně nějaké špatné reference. Začalo se mi zdát, že je to přesně ta firma, co zapadá do konceptu "Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají". Nakonec nám podlahovku dělala firma, co prováděla komplet topení. Hezky se to zorganizovalo, takže jsme nemuseli na nic a nikoho čekat.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenkaj Mohla bych se zeptat na jméno firmy? A jak to bylo s cenou?
Odpovědět
Profilova fotka
@gabikr -máš v IP
Odpovědět
Profilova fotka
my máme systém rehau, dostali jsme pro našeho topenáře projekt a on to podle toho udělat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mkr A jak jste s topením spokojeni? My se zatím snažíme vybrat solidní firmu za rozumné peníze a nějak se nám nedaří.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabikr popravdě jsme ho moc ještě nevyužili, protože topíme krbem, ale od příštího roku napojíme krb na podlahovku a to bude něco, už se těším. kdyř jsme topili podlahou, tak barák pěkně vytopí i v největších mrazech a v pohodě, skoro nikde nemáme klasické topení, jen podlahu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mkr A mohu se zeptat od jaké firmy jste si nechali dělat podlahové topení? A popřípadně jakou cenu Vám nabídli. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@gabikr bohužel s tímhle vám neporadím, tope náře máme v rodině :) popravdě na tom nic není je to, většinou co pokoj to okruh, obyvák, ale máme velký a máme tu 3 okruhy, dětský 4x4 m 1 okruh, pak to chce řídící jednotku, mozek všeho, co bude komunikovat s kotlem, v každém pokoji pak termostat, dost věcí jsme si udělali i samy položili, ten polystyren s cvoky a i na motat tam hadice bysme zvládli, jen zapojení by musel udělat topenář, pokud plánujete krb rovnou bych uvažovala na napojení na podlahové topení :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@zdenkaj Zdravím, zaujal mne Váš názor na Eurosystémy, vidím to totiž podobně, rekonstruujeme RD a chceme podlahové topení, ale nedaří se mi sehnat :-( Mohla bych také poprosit o kontakt na firmu, která Vám podlahovku dělala a cenu a případně zkušenosti. Jinak myšlenka, aby mi topení včetně zalití udělala jedna firma se mi víc než líbila. Děkuji moc za ochotu a čas. Jinak tiše závidím, že už tohle máte vyřešené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evv topení včetně podlahovky nám prováděla firma pana Josefa Faigla (Libušín u Kladna), stejně jak jako celou vodoinstalaci a solární systém. Po roce užívání topení můžeme říct, že odvedli opravdu perfektní pečlivou práci. Nic se nemuselo opravovat. Topení je skvěle vyvážené a úsporné. od podlahovky ve větším rozsahu jsme ustoupili a dali si "jen" zpátečku od radiátorů, takže podlahovka je pouze v kuchyni a koupelnách. RTL ventily zajišťují, že nejde do podlahovky z radiátorů příliš teplá voda. Ale to se normálě nestane, protože do radiátorů kotel pouští cca 40 st. teplou vodu a v pohodě to stačí. Jinak jsme s touto kombinací topení spokojení. radiátory mají své výhody, podlahovka je zase neocenitelná v tom, že když vytírá, dlažba je hned suchá.
Odpovědět
Profilova fotka
nedoporučuji firmu Eurosystémy, ze slíbeného termínu "do 14-ti dnů bude hotovo" bylo 2 a půl měsíce, nemluvě o tom, že do dneška!!!!! (dokončeno 12/2011, zaplaceno týden po) nemáme záruční listy na kotel, bojler a ještě si drze vyfakturovali tlakovou zkoušku, kterou ani neprovedli a ke které jsme je pak museli urgovat. není to tak, že by podlahový systém dodávaný Eurosystémy byl špatný, ale komunikace a přístup k zákazníkovi mě opravdu psychicky vyčerpal! přeju hodně štěstí ve výběru firmy ;-)
Odpovědět
@zdenkaj Děkuji za informaci, jen to Kladno je trošku z ruky :-) už máme sice okna, ale topení ještě stále řešíme :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Dobrý den, sháníme kvalitní firmu na podlahové topení okr.Kolín.Doporučíte někoho, prosím? Děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
A my zase sháníme kvalitní firmu na Plzeňsku, také nemůžu nic sehnat... Sice je ještě dost času, ale stejně...
Odpovědět
Dobrý den, jaké máte, prosím, zkušenosti s teplovodní krbovou vložkou napojenou na podlahovku? Jako záložní zdroj chceme plynový kondenzační kotel pro případy, když nikdo nebude doma. Topenáři nám neustále tvrdí, že z krbové vložky budeme mít prach, budeme častěji malovat apod. Už nás to opravdu unavuje, neboť nepořádek není jen z krbu. Dále nám neustále podsouvají tepelná čerpadla. Prosíme jak to máte vy? Děkujeme
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zajímavá reference třeba zde http://www.stavbadomusvepomoci.cz/dok...
Odpovědět
@keila Koukněte sem upiter-system.cz Věřím, že vám poradí.
Odpovědět
Profilova fotka
@risas tam jsem žádala o cenovou nabídku a nikdo se neozval :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Zdravím. Nám dělali podlahové topení i krbovou teplovodní vložku z Berouna firrma a vše funguje skvěle. Když jsme se rozmýšleli, jestli podlahovku a krb nebo podlahovku a kotel, byli jsme se kouknout i na jejich realizace, které dělali u jiných zákazníků a tam měli i solární systém včetně podlahovky a krbu nebo kotle. Fungovalo vše zřejmě bez problémů, ptali jsme se na každý názor zda kotel nebo krb. Na solární systém nám tehdy nezbyly peníze, ale letos to u nich objednáme a uděláme ( prý i s dotací od státu). Krbová vložka je pro nás kouzlo otevřeného ohně, je asi fakt, že kotel je "čistější" - nenosíte dřevo do obýváku, ale my to prostě bez koukání do ohně nepřekousli. Dělala to firma - nevím, jak to mám napsat, když se sem nemá psát kontakt na firmy "Alternativní zdroje Beroun... " a spočetli nám celý domek s možností různých zdrojů i topení a vypočetli roční náklady na provoz a ceny pro instalace. Příjemné překvapení - žádné "marketingy". Seděli jsme u nich dlouho do večera a na vše dokázali odpovědět i poradit. Mohli jsme vybrat cokoli. Taková stará škola v jednání . Mají zřejmě dost zákazníků i bez reklamy. Většinou na doporučení. Můžeme fakt s klidným srdcem doporučit i my. Myslím, že kvalita by se doporučovat měla....když tak napište e-mail a pošleme Vám název. Když čtu ty příspěvky je mi líto, kolik lidí si naběhne a dobré firmy se nedají tady uvádět. Tak šťastnou ruku ve výběru firmy!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý večer. Obnovuji téma - sháním čerstvé informace pro Prahu, Prahu západ. Předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nada222 delali mi to chlapi z Merina, i pres dojezdovou vzdalenost to vyslo velmi dobre. http://www.vtpekol.cz/kontakt/ puvodne jsem mel nabidku od Liska Servis z Benesova - ti jsou taky dobri, ale byli drazsi. v Praze pak jeste pan Vilem Proks, v.proks@volny.cz, 777 200 060 - mel jsem na nej dobre reference, delal kolegum, ale bohuzel nemel tenkrat cas.
Odpovědět
@jumpmans díky moc, hned je zkusím poptat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@zdenkaj Pěkný den, jsem majitel firmy Eurosystemy a rád bych uvedl věci na pravou míru. Z Vašich příspěvku vyplývá že jste se nakonec pro podlahové topení nerozhodla. Což po prověření skutečností jsem zjistil že Vám naše firma vyhotovila cenovou nabídku na podlahové topení, které jste v celém rozsahu neinstalovala. Dala jste si podlahové topení jen do koupelny. Naše firma se specializuje na kompletní podlahové do celého domu. Dále si nemyslím že je rozhodně špatné že Vám pracovník naší firmy proaktivně volal a měl zájem o Vás jako zákazníka. To je u nás standardem-starost a péče o zákazníka. Nevím proč by mělo být špatné volat klientovi tak, aby on sám volat nemusel. Naše firma má nainstalováno více než 4.000 podlahových topení. Spokojenost zákazníků máme velkou. Samozřejmě se objeví čas od času klient, který si stěžuje na to že zrovna v den kdy on chce nemůžeme nastoupit ale zakázky dotahujeme do konce a klienti bezproblémově topí. Všechny reklamace a jakoukoli připomínku řešíme. Můžeme Vám předat referenční listiny našich klientů, kdy spokojenost řešíme u každého zákazníka a to ihned po instalaci. Viz.předávací protokoly u kterých uvádí klient svou spokojenost. Nezávisle ověřené reference: http://www.kvalitnifirma.cz/firmy/eur... http://eurosystemy.cz/co-o-nas-rekli-... Reportáž o naší firmě v České televizi: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani... Přeji krásný den Michal Klas
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj, moc ráda bych obnovila diskusi, konkrétně na doporučení firem z Moravskoslezského kraje - nejlépe na komplet topení + anhydrit. Oslovila jsem Centrum tepelných čerpadel, pan Babinec, kde máme poslanou nabídku na komplet vytápění (TČ, topení, anhydrit) a oslovila jsem i Eurosystémy, jelikož jsem nenašla jinou firmu, která by se zabývala kompletní realizací (což je i nejlepší). Máte zkušenosti s nějakými dalšími firmami? A máte případně čerstvé zkušenosti s výše uvedenými firmami? Děkuji moc.
Odpovědět
@projektanttzb tak se koukněte jak se chovají vaši zaměstnanci ! - předávací protokol jsme taky podepsali spokojeně - nemohli jsme totiž vstoupit do domu ! Asi jako každy, že ?! Dobrý den, rád bych zaplatil fakturu za kotelnu, ale není stále z vaší strany vše v pořádku, panu Lesákovi jsem posílal reklamaci a několik návrhů schůzek - bez akceptování. - např. skříň pro rozdělovač v hodnotě 2400,-Kč po podřízlá a rezne - za to opravdu platit nechci a chci novou bez seříznutí. Průtokoměry v hodnotě 11.450,-Kč jsou tak natlačené na trubkách , že se jen těžko dají ovládat jednotlivé místnosti. Při sekání zdi pro trubky v koupelně pro osazení topného žebříku se prosekali skrz zeď a nikdo to neopravil. Nastavení systému a zaškolení nikdo neprovedl - v hodnotě 455Kč - montážní firma mě požádala o polystyren navíc, který hodnotě cca 2000,- Kč nespotřebovala a ještě z původní dodávky dost zbylo - nákup z vlastních zdrojů - zbytečný - z důvodu poškození obalu nebylo možné zboží vrátit - z toho důvodu jsem vám polystyren poslal na firmu - vy ho někde zděláte. - při instalaci diletačních pásků nebyl dodržen postup a toho důvodu byla špatně vylitá podlaha hlavně v garáži, viz foto poslané panu Lesákovi. - Špatně spočítány okruhy v celém domě pro 11ti okruhový rozdělovač, proto instalován nový rozdělovač s 12ti okruhy, po opravě vznikli škody na krycí folii, materiálu, poškozen trvale polystyren s folií při instalaci nových trubek - snad nebyly účtovány trubky které byly při vytrhání znehodnocené, jelikož montážní firma pracovala pozdě do noci a tak nebylo možné dílo fyzicky převzít, druhý den již byla vylita podlaha. - Dále nebyl splněn termín dodávky montáže podlahy potvrzený emailem panem Zvelebilem, který řekl i špatné rozměry pro rozdělovač - nemohl být z toho důvodu kvalitně osazen. - Mezi přechodem z garáže do chodby domu vystupuje na jednom místě z anhydridové podlahy topné potrubí - hrozí poškození a následný kolaps celého systému, a to se ještě oproti původnímu plánu zvedla anhydridová zálivka o cca 1,5cm - jinak by trubka koukala celá ! - Při instalaci rozdělovače - nebyla dohoda o tom, že povedou trubky dírou ve stěně do koupelny - upozornění montážní čety mou osobou na to - že z druhé strany rozdělovače bude osazen geberit do podlahy v koupelně ( geberity a topné žebříky byly k nahlédnutí a přítomny na stavbě) - nyní nelze provést správné ukotvení geberitu do podlahy , došlo by k poškození podlahového topného systému. - Chyběli informace či nabídka o dopojení cirkulace u kotle pro rozvod teplé vody pro delší vzdálenosti - např,. do kuchyňské linky. - prasknutí podlahy ( opět foto panu Lesákovi) na dvou místech z důvodu nedostatečného diletování velkých ploch- po cca dvou měsících konečně opraveno - Firma Obrador má zaplaceno vše po uvedení do pořádku. Při shrnutí v tomto emailu - jak vidíte, nemůžu být spokojen s odvedenou prací vaší firmy. Prosím o uvedení možného řešení a návrhu termínu schůzky , ať se můžete sami přesvědčit o nekvalitně provedených pracích. S pozdravem Petr Toman ---------- Původní zpráva ---------- Od: Eva Dittrichová - Eurosystemy Group s.r.o. Komu: petason1@seznam.cz Datum: 15. 12. 2016 14:45:08 Předmět: Doklad č. 16500405, Popis: PROFORMA faktura - kotelna Dobrý den, v příloze Vám zasílám fakturu za kotelnu. Prosím Vás o úhradu. Děkuji Vám.
Odpovědět
@sathine zkuste kontaktovat p. Filipce, je z Brušperka a realizuje lité podlahy i podlahové vytápění. Zkušenosti s nim mám mnohaleté, práci odvádí kvalitně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
recenze , zkusenost - podlahovka i tepelko od Eurosystemu zatim OK
Odpovědět
@jaromir1977 Opet dalsi vierohodny profil zalozeny v cervenci a hned 3 pochvalne prispevky na eurosystemy :D:D pekna praca... to hovori za vsetko
Odpovědět
klidně napište na 77c@seznam.cz a mužeme se domluvit na ukazce domu mam tedy zapojene cerpadlo jen tyden ale odvedli dobrou praci lokace - jizni morava
Odpovědět
ne že by se něco nedalo udělat lepe či zaškolení bylo letmé ale jinak ok jo a urcite pro ne nepracuji
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?