Poraďte s výběrem stavební firmy

Zdravím všechny, stále vybírám stavební firmu pro difuzne otevřenou dřevostavbu. Mám "v hledáčku" Atrium, Haas Fertigbau, MS Haus a Penatus. Zatím netuším bližší podmínky, to budu teprve zjišťovat. Přemýšlela jsem i o RD Rýmařov, ale mají špatnou zvukovou izolaci (nebo stavební systém), že to je jak na chatě (z horního patra slyšet každý krok atd.). Máte někdo už zkušenosti s těmito firmami nebo poradíte jinou? Dostala jsem typ na Pondios a Gestopro, ale ani jednu vůbec neznám. Chci stavět poblíž Benešova.
Odpovědět
@janasrs Ahoj skus nakuknut do tychto diskusi mozno ti pomozu:) http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
Odpovědět
Ahoj niccky, díky za odkazy, už jsem se dívala. Zatím jsem si potvrdila, co jsem si myslela - Atrium dobrý, ale drahý :-). Tak ještě budu hledat. Hezký den.
Odpovědět
@janasrs nemas zac, hlavne at se rozhodnete spravne :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
dobry je pondios odborníci kteří využívaj top konstrukci která není drahá ,informoval jsem se a maj v prípravě katalog rodinných domů který by měl být v září hotový ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?