RD Start. Mají nízké ceny...kde je finta?

Profilova fotka
Znate nekdo, mate zkusenosti, startdomy tecka cz? Nahodou jsme na ne narazili a docela teda koukam na ceny. Dum na klic, 5+kk za 1590000 bez DPH? Zkousela jsem ten jejich konfigurator, samozrejme za tu cenu uplne nejnizsi standard, ale kdyz jsem zvolila maximalni variantu, tak jsem porad byla na nejakych 2150000, coz je mi teda trosku podezrele ]-( . Zajimalo by me, kde je finta?
Odpovědět
Zdravím, já ty domy prodávám, takže o tom něco vím. Ty domy mají velmi nízko posazenou cenu, a přitom nejsou nějak ošizené, naopak. I v té nejnižší ceně je dům klientům předáván ve variantě na kolaudaci, takže žádná finta typu "v ceně je jen hrubá stavba, v ceně není základová deska, zateplení za příplatek apod." Jejich nosná konstrukce je z velmi pevné a teplo akumulující vápenopískové tvárnice, ze ketré se v Německu už nějaký rok staví nízkoenergetické a pasivní domy. Tady to vyrábí renomovaná firma KM Beta, jmenuje se to Sendwix, v Německu se to jmenuje Kalksandstein. Cena je příznivá z více důvodů, ale ten nejdůležitější je, že majitelé stavební firmy nemají svůj zisk postavený na tom, že za rok jim k pohodlnému živobytí stačí postavit pár domů, ale musí jich postavit hodně. A vzhledem k ceně, kvalitě a zájmu o tyto domy to mají vymyšlené dobře. Neplatí reklamu, neplatí houfy manažerů, kanceláří, aut a počítačů. Spojili se s námi, s Družstvem realitních kanceláří ČR, my jim od dubna t.r. budeme zajišťovat regionální obchodní zastoupení. To jsou také velké ušetřené peníze, které klient nemusí platit v ceně domu. Pěkný den :-) Vladimír.
Odpovědět
@lena.k no popravde... cihlovy dum 5+kk v zakladu (obycejna omitka, bila plastova okna, zaluzie vnitrni, a stavba svepomoci za 2mil proc ne...ale tady me ta cena prijde dost podezrela...moc neverim tomu, ze nemusi platit to a to a to...my mame take firmu, ktera s eskalda ze tri zedniku, jsou vysoce kvalitni a oblibeni, nicmene i tka nas dum vychazi na 2 mil a to budeme zakladovku delat sami a pak nejake dodelavka jako sadrose, plovoucky, dlazby, obklady, elektrinu...a to si troufam tvrdit ze budeme mit dum za super cenu
Odpovědět
To mitote: Stavba svépomocí? To nikde v inzerci nepíšeme, to by bylo za 2 miliony drahé... Domy jsou od stavební firmy, takže ta firma Vám dům i postaví :) Obyčejná omítka a bílá okna , co na tom vidíte za problém? Omítkovina Weber je jedna z nejprodávanějších v ČR, a bílá okna na značkovém profilu VEKA, ještě žádnému domu neublížila - a když klient chce, dostane okna barevná. Ono je to s tím materiálem při stavbě svépomocí ošidné - za jinou cenu smluvenou u výrobců kupuje stavební firma, za jinou cenu koncový zákazník, co přijde do stavebnin...a tak je to se vším. A to u ceny domu hraje velkou roli. Prima den, Vladimír.
Odpovědět
@vkr prominte, ale jeste jsem nevidela postraveny dum na klic 5+kk za finalni cenu 2mil.... s tim stavebnim materialem nemate az tak pravdu, kdyz vychytate jakekoliv slevy na stavebni material, muzete se s cenou dostat i nize... pisete, kdyz klient chce, dostane okna barevna...ano dostane ale za nemaly priplatek... jinak stavba svepomoci za 2mil je naprosto normalni cena u takoveho domu, potvrdi vam to tu nejeden stavitel... takze dum na klic za 1590000Kc bez DPH vc zakladove desky na klic me prijde opravdu jako scifi
Odpovědět
to mitote: Máte pravdu, že okna barevná jsou za příplatek, a není to nic zvláštního. Prostě okna barevná jsou dražší :) A také máte pravdu, že když se člověk snaží, i ve stavebninách slevu dostane. Já jen nepsal, jak velká je ta výše slevy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Zdravím. Domy pro tuto firmu už neprodávám. A už ani moji kolegové, o kterých jsem psal výše. Úvodní příspěvek se ptá , kde je finta. Fintu nehledejte v těch domech, ten materiál - pevná tvárnice z vápenopísku - je skutečně kvalitní. Je potřeba mít také kvalitní stavební firmu. Takovou znám, umí s tímto materiálem stavět , s klienty komunikuje a termíny dodržuje. Reklamu zde dělat ale nebudu, kdo chce, může mi napsat :)
Odpovědět
@vkr Dobrý den, prosím o konkrétní info do IP.Díky
Odpovědět
Dobrý večer, zprávu máte v poště :-) Pěkný večer.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@vkr Dobrý den, mohu poprosti o info? Děkuji
Odpovědět
@luci987 Dobrý den, odpověď máte v SZ. Pěkný den :-)
Odpovědět
@luci987 Jestli mohu poradit, zeptejte se zakladatelky, jestli s nimi postavila a jaké má zkušenosti. A pokud firma funguje, tak jak plánovala-to znamená mnoho domů/rok, měla by mít za těch 6 let stovky realizací-tak se ptejte po zkušenostech.
Odpovědět
@bamak Už to pár let nesleduji, ale myslím, že ta firma možná už ani právně neexistuje nebo tam běží insolvence, dá se to zjistit z internetu. Dost bych se divil, kdyby za poslední roky něco postavila...
Odpovědět
Článek se načítá
@vkr Díky za info,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?