RK Koruna, Ostrava. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Má někdo zkušenosti z touto realitkou? Chceme kupovat byt v Ostravě přes ně. Podělte se o zkušenosti, prosím. ;-)
Odpovědět
My jsme prodávali byt přes RK Koruna,vše ochotně zařídili,jen byl problém když jsme měli dostat peníze za prodej bytu,kupovali jsme si totiž větší takže jsme na to celkem spěchali,nejdříve nám tvrdili že peníze poslali,potom raději nebrali mobil a po osobní návštěvě byli za pár dnů peníze na účtě.Takže nás dost vytočili,ale ty byt kupuješ,takže bys tento problém mít neměla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Z vlastní zkušenosti by jsem přes ně ani neprodávala a ani nekupovala, při prodeji opravdu trvají peníze a zapírají se a při koupi zase natáhnou člověka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
pres realitni kancelar koruna jsem pradaval byt a kupoval nemovitost. prekvapila me jejich velka vstricnost,ochota pomoct s nestandartnim problemem zastaveneho domu. velice mi pomohli s vyrizenim uveru pres sve financni poradce.priznavam se ,ze v pripade samostatneho vyrizovani bych to nejspis vzdal. vrele doporucuji hlavne realitniho maklere p.PETERKA TOMASE,jez s vami jedna jako s clenem sve rodiny a bedlive nad vsim drzi ochranou ruku. s pozdravem hurtik ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Po roce se vracím a tedy podělím se s Váma o zkušenost s touto realitkou ..... už rok bydlíme ve svojem, což mi dává určitý nadhled, ale přece jenom. Vše bylo v naprostém pořádku, milí lidé, se vstřícností posunout termín předkupní smlouvy, protože jsme neměli vyřízený úveř .... ale postupem času se ze vstřícnosti stal naprostý amaterismus. Po té co nám jednatelka realitky, která nám pomáhala vyřizovat úveř, asi po 14 dnech optimismu, že je vše ok a vše půjde hladce, sdělila, že to bude "asi" problém, jestli "náhodou" někde nemáme možnost sehnat tak 200 000,- jako vlastní zdroje a že se bude muset udělat posudek a ten bude stát asi něco kolem 1 600,- a tak ..... našli jsme cestu jak si úvěr vyřídit sami za pomocí skvělého člověka, který nám dnes pomáhá i řídit rodinné finance. Podotýkám, kdybychom měli někde zbytečných 200 000,- asi bychom nežádali o 100% hypotéku, že? :-N Nastoupila ze strany realitky uražená ješitnost s vědomím, že paní jednatelka nebude mít nic z provize za vyřízení hypotéky. Vše byl problém, nejprve nebyly papíry, potom, zase předchozí majitelé, kteří měli na bytu dluh na splátkách (taky si ho brali na úvěr) i na nájmu nic nevyřídili, neustále se to zdržovalo. Ačkoliv jsme měli zcela důkladně možnost poznat jednoduchost s vyčůřaností předchozích majitelů, dodnes se nemůžeme zbavit dojmu, že buď v realitce pracují amatéři, nebo nás chtěli oškubat a protože jsme se nenechali, tak je to akorát rozzuřilo. Neustálé navštěvování realitky a přesvědčování majitele firmy o tom, že úředně ověřený podpis se dá také pořídit na poště a není nutné honit nás jako nadmuté kozy do realitky na 14,00 hodin, protože notář má pracovní dobu do 14,30 a my bohužel až do večera nám přišel už jen jako procházka růžovým sadem s trochou povyražení si hrou :"Kdo s koho". Světe div se .... hypotéku máme, byt také ... a ani údajně "nezbytné posudky a další nesmysly" být nakonec nemusely. TAKŽE PO VLASTNÍ ZKUŠENOSTI RADÍM ....... NEBRAT !!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Dobrý den , rk koruna majitel p. Osmančík .(Ostrava) Při koupi bytu z nás vytáhl peníze překračující rezervační dohodu, tím ze se vše urychli , opak je pravdou. Nic se neurychlilo ani po urgencích z naší strany. Odpověď p. Osmančíka "vše je v jednáni a v pořádku" Ve finále po 60 dnech nic . Ani byt ani peníze. Po tel. z mé strany že chci vrátit peníze do 3 dnu od skončení smlouvy se mi jen vysmál do tel, že má jednáni že je bude mít zítra atd. Ráno podávám trestní oznámení pro účelový podvod a odprodávám pohledávku. Našel jsem vice lidi, co jim RK KORUNA dluží peníze z prodeje bytu již mají trestní oznámeni podané. Jsem zhnusen tímto chováním , takoví lide by mněli už dávno sedět
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den. Bohužel i já s mou ženou máme špatnou zkušenost s Osmančíkem a jeho "RK"Koruna. Známe se s Osmančíkem asi 8 let.Před pár lety nám pomohl s naším starým bytem.V prosinci 2011 jsme prodávali byt 3+1 v Ostravě a ozval se "kamarád" Osmančík,že má kupce.Dohodli jsme se,podepsali smlouvy,ale udělal jsem největší chybu života,že jsem nechal transakci na Osmančíkovi a jeho RK! Dodnes 07/12 mi nic nezaplatil!!Pak jsem se dozvěděl,že nová majitelka je společnicí jiné RK a známá Osmančíka a mají mezi sebou nějaké obchody-dluhy.Byt se začal ihned prodávat u jejich realitek,prodává se doted asi o 200 000Kč levněji. Po nekonečných výmluvách a prosbách ať počkám se už 2 měsíce neozval ,nekomunikuje. Ale prý ještě smrdí na svobodě a dál "podniká"! Nemám byt,nemám ani peníze,mám hypotéku na malinký nedodělaný rd,kam jsem se odstěhoval s mými 2 malými dětmi a ženou na mateřské.Vybrali jsme veškeré úspory i dětem aby jsme si to mohli dovolit.S těmi penězi za byt jsme počítali na ten RD.Teď žijem jak žebráci a nevím jak dlouho to ještě zvládnem.Jsme už z toho opravdu zoufalí,celá rodina.Nejvíc je mi líto dětí.Nemáme nic!Žádnou rezervu.Teď si musíme peníze půjčovat!!!!Celý život jsme se snažili aby jsme se někam dostali,něčeho dosáhli a pak to celé zničí jeden zloděj! Lituji,že jsem si ty recenze nepřečetl dříve.Ale věřili jsme mu,znali jsme se. Osmačík je naprostý bezpáteřák,neštítí se ničeho!Prodal by i svoje děcka kdyby to šlo!
Odpovědět
@waldemar01 pane waldemar01 jaká nová majitelka? s touto realitkou v součastné době taky něco řeším, tak by mě to docela zajímalo,mužete tu uvest svuj email? napsala bych vám tam
Odpovědět
Také mám špatnou zkušenost nejlépe by bylo kdyby jsme se nějak dali dohromady dluží nám 550 000kč a soud bude v říjnu . Čekáme už od listopadu 2011 a on se zapírá. Nedá ani na advokáta.Možná že by stačilo aby to dal někdo do televize nebo tisku ale mamka do toho nechce jít je jí 70 let tak se nedivím jí se to stalo .
Odpovědět
Článek se načítá
Zdravím všechny, kteří tady vložili svoji zkušenost s RK Koruna, konkrétně p. Osmančíkem. Všechno, co jsem si tady přečetla je pravda, protože to může odsouhlasit se svojí zkušeností. Prodávali jsme s přítelem přes RK Koruna byt a kupovali nový... Byly to šílené nervy, málem jsme byli bezdomovci, ale díky naší vytrvalostí, urputností, vyhrůžkám a podání trestního oznámení vše dopadlo dobře. Avšak, naši známí teď kupovali nový byt a prodávali přes RK Koruna a dopadlo to hrozně. Myslím si, že pán Osmančík zašel příliš daleko a už si nebude rozvážet svůj zadek v Octavii kombi, protože nebude mít ani na soudní poplatky. Na něho možná platí jenom to, aby se to dalo do televize a on nadobro skončil, jinak zničí život hodně lidem, hodně lidí přivede na mizinu a to vše díky jeho hlouposti, machinacím a naprosté drzosti! Kdybych měla doporučit RK Koruna, tak radši jdu hned dobrovolně pod most do krabice, protože s tím je méně nervů a stresu :-) Ze začátku je jednání RK Koruna, pána Osmančíka, taky paní Kramerové velice vstřícné, milé a málem by vám uvařili oběd :-) Pak to začne, koloběh nervů, noci bez spánku a žaludeční problémy, protože nikdy nevíte, kdy máte poslední den střechu nad hlavou. Všechny realitky stojí za starou belu, ale ještě zůstaly nějaké, které jsou delší dobu na trhu a nemají takový ohlas, jako RK Koruna. Rozhodně nebrat, nic přes ně nekupovat, ani neprodávat. Ani suchou vodu! Protože člověk přijde i o ní. Tuhle stránku by měli vidět všichni, každý člověk v Ostravě by si to měl přečíst, aby si ušetřil problémy.
Odpovědět
Tak pokračujem dál p.Osmančik nám onemocněl tak se soud nekonal.a dneska jsem se dozvěděla že prý má velké dluhy na najemném v kotvě .Tak asi ví proč nám onemocněl ty peníze asi neuvídíme a potom nevím co bude dál.Korunu nebrat.
Odpovědět
Také mám zkušenosti s panem Osmančíkem. Pracoval jsem v jeho firmě do konce června letošního roku cca 2,5 roku. Naše pracovní vztahy byly na velmi dobré úrovni. V jeho těžké chvíli jsem mu půjčil 590.000 Kč za prodej svého bytu. Směnka byla splatná do konce roku 2011. Do dnešního dne nemám zpět ani korunu. Přes neustálé urgence a návštěvy pana Osmančíka slyším pouze výmluvy, že momentálně nemá, že peníze budou za x dní a stále nic. Je to opravdu jeden velký podvod. Penězi klientů, kteří mu naletí kryje dluhy klientům, kteří čekají na své peníze někdy i roky. Proto všichni si dejte pozor, jeho finanční situace je v tak žalostném stavu, že pokud se rozhodnete svěřit svůj byt či finanční prostředky panu Osmančíkovi s největší pravděpodobností je již nikdy neuvidíte. Policie už má vše v šetření a nad jeho podnikáním se stahují černé mraky. Za vším co jsem zde napsal si stojím a neskrývám se za IP adresu. Tomáš Peterek. Pokud má někdo nějaký dotaz jsem k dispozici: peterek8@gmail.com
Odpovědět
O podvodech RK Koruna čtěte take zde http://www.facebook.com/pages/Podvod-...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?