Rýmařov. Kdo už máte postaveno, co byste změnili?

Vzhledem k tomu, že stále vyřizujeme stavební povolení, mám nepříjemně mnoho času na přemýšlení, jestli naše volba byla zprávná. Uvědomuji si, že na spoustu věcí přijdeme až budeme bydlet, ale pokud bych jim mohla předejít, budu ráda. Uvítám (a věřím, že nejsem sama) jakékoli náměty.
Odpovědět
Ahoj,my jsme ve stejné fázi tak doufám,že se budeme informovat navzájem.Co stavíte?Klidně napiš do IP.
Odpovědět
@jaraja Novu 77, mám ji ve fotoblogu.
Odpovědět
Máme toaletu a koupelnu zvlášť. Na toaletě samozřejmě větrák. Bohužel v koupelně ne. Já bych si dala do koupelny s oknem ještě větrák. Nebaví mě v zimě větrat otevřeným oknem po každém koupání. Nekoupe se celá rodina najednou. Takže pozor na to. Jinak bych si dala do technické, kde mám sušičku a pračku možná i nějaké umyvadlo, což jsem podcenila. Mám tam jen kanál v podlaze, kdyby náhodou pračka vytekla. Nejsme nadšení z oken a dveří tak jako většina. Takže bych nejraději dodala svoje, kdyby to šlo. Jinak dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja by som už robila väčšiu technickú miestnosť aby mi tam vošla práčka, sušička, možno i sušiak na drobné prádlo a hlavne veľkééé umývadlo (také technické) na okúpanie našich yorkov. Teraz kúpem 100x denne vo vani (neupravený terén =bahno :-p ) a už som z toho nervozna.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?