Vstavěné skříně. Hledám dodavatele v Praze

Ahoj, hledám dodavatele vestavěbné skříně, Praha, ocením zkušenosti a tipy. Prosím o Vaše nápady, bude se jednat o rohovou skříň, chci to teď pořádně změřit a pak zadat návrhy do různých firem, mám vůbec chodit třeba do Woodface, nebo je to opravdu tak předražené? ]-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
mam od Libovickeho a spokojenost
Odpovědět
A můžu se zeptat, na kolik tě tak přišla a rozměry?
Odpovědět
Profilova fotka
mem dve: jednu na wc ta je az do stropu, tzn 2,4m na sirku ma 1m, police, soupaci dvere. a druha je na chodbe, ma 2,4m x 1,45m, police, soupaci dvere, jedno kridlo je zrcadlo, obe staly 26tis. vcetne montaze.
Odpovědět
Tak poptávky zadány ve 4 studiích, přišla jsem jen s rozměry a hrubou představou, teď čekám na kalkulace: Libovický - trošku laxní přístup, nic moc nápady, ale snažil se Komador - docela kreativní, poradil, přidal svůj názor odborníka, což oceňuji, ještě večer poslal kalkulaci a návrh. 50% sleva na lacobel a 10% z ceny objednávky. JN Interiér - Kluk na můj vkus až moc snaživý, dělal blbý vtípky. Návrh prý do týdne, relalizace do 2 týdnů, ostatní mají 4 týdny od podepsání smlouvy. Podle mého měřítka ceny Lacobelu za m2 ho měli nejdražší. Woodface - starší paní, dle mého nejkreativnější s nejvíce užitečnými nápady, co se týká vzhledu dveří skříně. Mají akci "každé druhé dveře zdarma". U mě zatím vede, uvidíme cenu. Ještě zvažuju truhláře, ale od všech jsem pochytala docela dost nápadů.
Odpovědět
My jsme původně chtěli vestavěné šatny a šatny od woodface v brně a strašně nás zklamali, tvrdili, že doba výroby je 2-3 týdny a když nám to pám zaměřil a měl nám do týdne říct cenu, tak se ani neozval, pak se omlouval, že mu vykradli auto, což by bylo pochopitelné, tak to zaměřil znovu a měl se ozvat za 2 dny a opět se neozval, manžel ho chytil až po týdnu a nakonec n ám řekli, že dodání není 2-3 týdny jak nám slibovali, ale něco přes 2 měsíce, když jsme to spočítali, vymlouvali se na materiál a tak, ale stačilo to říct, když jsme se ptali, nakonec nám to udělá stolařská firma za 3-4 týdny a za poloviční cenu.
Odpovědět
Tak zatím vyhrává Woodface, i cenou :-) Zrdcadla a Lacobel za cenu Lamina u Libovického.
Odpovědět
Profilova fotka
paja, muzes dat ty navrhy semka i s cenama??? diky
Odpovědět
To jde jedině do galerie, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
ja uz jsem koukla, ona to je vlastne normalne volne stojici skrin, ne? akorat do rohu, pokud dobre vidim. A cena teda?
Odpovědět
Koamdor 55t, (lacobel, zrdcadla a překližka, vnitřek lamino vzor dřeva, ale více poliček a 2 šuplíky) Libovický cca 40tis (korpus lamino, dveře lamino+zrdcadla, 2 šuplíky, vnitřek asi bílé lamino) Woodface cca 40t (korpus lamino, dveře zdcadlo, Lacobel a lamino, vnitřek bilý, ale bez podlahy a zad) - nechala bych si přidělat záda skříně. Takže +- to vychází stejně, ještě nepřišla nabídka od JN Int, a kolegyně manžela truhláře.. Ale nějak se mi ten Woodface líbí, je tam ještě místo na pohyb a nápady, hodně dělá tedy ta akce každé druhé dveře zdarma, prootže jedny stojí skoro 7t.
Odpovědět
Profilova fotka
no super, tak to je fajn. On ten lacobel je drahej dost, to se pak opravdu ta akce vyplati :-)
Odpovědět
kristi asi blba otazka, ale preco to je volne stojici skrin a nie vstavana - mozes mi prosim napisat rozdiel - som myslela, ze vstavana skrin je to, ked to mas az k stropu ;-) Diki
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
treba jsem taky blba ja, podle me vestavena je ta, ktera se vestavi do urciteho prostoru, napr mezi dve zdi pres celou stenu. Nema zada, nema podlahu a nemusi mit ani strop. to je podle me vestavena skrin. Ostatni jsou volne stojici skrine.
Odpovědět
:-D A neni to jedno, prostě skříně na míru, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
mas pravdu, je to jedno. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bych to prirovnala treba k mycce, volne stoji a vestavna - rozdil je evidentni
Odpovědět
Nojo, ale Ikea nemá heslo "prodejna volně stojícího nábytku" 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevim,jaky heslo ma Ikea, ja chtela jen uvest veci na pravou miru, i kdyz fakt se priznam, ze nevim, zda to jak si to predstavuju je to spravne
Odpovědět
Myslim to ze srandy. Prostě si to představuju jako skříně na míru do přesně vymezeného prostoru.
Odpovědět
asi mas pravdu kristi, ale vela ludi si mysli, ze vstavana skrina je aj to napr. co ma pajamo na fotkach preto som chcela vediet ako to vlastne je :-N , ale je to asi jedno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
volne stojici skrin je jasna vestavena je ve chvili, kdy ji pevne spojite se zdi (at uz vyklenkem nebo obycejnou zdi, nemusi to byt ve vyklenku) - ze se pripevni ten otviraci system na strop a podlahu a tim se "vestavi" - presto muze mit boky, zada, dno... diky tomu se i ceny dani 9% DPH, samostatne stojici skrin je vyrobek, takze 19%, vestavena je v podstate stavebni prace (stejne jako treba kuchyn).
Odpovědět
Profilova fotka
no,tak konecne to vime ;-)
Odpovědět
Já snad začnu psát seriál na pokračování, to je nekonečný :-) No, ale aspoň už vím, co chci, takže pošlu všem co mi poslali kalkulaci požadované změny a uvidíme, coz toho vypadne :-) Ale už mě to neba..
Odpovědět
Profilova fotka
Chci dát jako výplň dveří Lacobel. Máte zkušenosti s údržbou. Nebo byste raději volily pěkné lamino.
Odpovědět
ahoj, my mame Indeco-v loznici-je to pres celou jednu stranu loznice. mame lamino+ pas bileho lacobelu. Je obrovska, je tam hodne mista na obleceni pro celou rodinu ;-) s navrhem , montazi+ rychlosti instalovani+kvalitou jsme moc spokojeni, doporucuji ;-) cena byla kolem 64 tisic. jeniki: ja ten lacobel skoro vubec necistim a nevidim na tom zadne smouhy ;-) taky jsem se toho lacobelu-udrzby predtim bala, ale je to uplne ok ;-)
Odpovědět
Tak, Stako po konečném návrhu o 15 tis dražší, než Woodface :-o Pravda, ještě jsem provedla změnu o 4 drátěné koše a vnitřek v barvě korpusu, ale to snad u nich 15t nebude... Uvidíme.. Rozeslalal jsem konečné požadavky a teď už jen čekám.....
Odpovědět
prave jsem hodila nasi skrin do alba...
Odpovědět
Děkuji, máte to moc hezké. Tak přišla dalsí nabídka, Libovický, pořád levnější než Stako :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pajamo,až budeš mít všechny cenové kalkulace,můžes sem napsat to srovnání nebo písnout na IP adresu.
Odpovědět
Tak, dorazili kalkulace, poslední návrh, teď už jen koho.. Firma JN interiér od minulé středy neposlala ani čárku, akorát omluvný e-mail, že to pošle dnes a zatím nic, tím pro mě z kole vypadávají. Všichni měli stejné zadání, skříň 180*220, bez podlahy a zad, vnitřek lamino vzor korpusu, 2xdveře zrdcadlo, 2* dveře lacobel v kombinaci lamino. Všem jednou poslána změna návrhu, byli flexibilní a rychlí. Návrh Woodface je u mě v albu. Komador : 51.435,- Libovický: 46.820,- Stako: 54.435,- Woodface 45.175,- (pokud počítám slevu 5% za platbu zálohy do 5 dní od podepsání smlouvy), jinak 49tis. cca Teď babo raď, rozhoduji se mezi Woodface a Libovickým s tím, že bych potřebovala i jednu skříňku do kuchyně a u Libovického by to bylo najendou.. Co myslíte?? Ale pocitově je pro mě na skříňe kvalitnější Woodface... :-|
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?