Znáte firmu Karlstav s.r.o.?

Mám od této firmy nabídku na cihlový dům za velmi zajímavou cenu, nenašel jsem k nim ale žádné reference. Neznáte je někdo?
Odpovědět
1
2
Dobrý den, tato firma je pěkně profláklá. Hlavně firma co s ní spolupracuje. Je to TOGALA s.r.o bývalé EDC Residence. Toto je známí mistr podnikatel, který to neumí ale umí tahat z lidí peníze VONDRUŠ-KOČÍ-VOLFOVÁ =>bývalé EDC Group. Koukněte se na link: http://podvodnefirmy.cz/edc-group-a-s/ http://www.ceskatelevize.cz/ct24/doma... Dříve stavěli dřevostavby ale totálně katastrofální stav. Nyní se "specializují :-)" na zděné baráky=> ještě horší. Nedodržují termíny atd....... Dobře Vám radím aby jste do toho nešel s touto firmou potažmo s firmou "EDC" TOGALA Přítel
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, podvodníci, nechali si od nás udělat nějaké zemní práce ve Zbuzanech, ale naštěstí jsme požadovali zálohu. Doplatek nezaplatili a na místě podnikání je nikdo nezná. Poštu nepřebírají. Je to dost smutné, že toto náš stát neumí ošetřit. Vždyť je to tak jasné. Jarka
Odpovědět
davejte si pozor na TOGALA a KARLSTAV je to bývaléEDCTOGALA Vondruš Kočí Volfová jsou to podvodníci velkého kalibru podvedli spoustu lidí nedostavěli rodinné domy berou zálohy aby mohli z ních realizovat své radovánky a neplatí své subdodavatele nechaj si provést práce a pak když pŕichází k fakruraci subdodavatele vihodí ze stavby jakože provedl nekvalitní práce .jsou to fakt podvodníci velkého kalibru.je skoda že když Vondrus dluží miliony lidem které podvedl a nedostavél jim baráky si založil další společnost a ted uz obírá nejen majitele pro které domi staví ale i své subdodavatele, vážne lidi pozor na ne
Odpovědět
Tato diskuze je velmi zajímavá stejně jako další diskuze či články na netu. Také jsem o uvedených lidech i uvedených firmách slyšel a to z okruhu mých známých a to rovněž nic pozitivního(pracovali pro ně jako živnostníci-rovněž zadarmo).Mate mě však jedna věc proč se jako poškození nedomluvíte společně a nezvolíte jednotný postup jak k nápravě škod tak i k varování ostatních,aby nenalítli.Nyní je to pro změnu společnost Karlstav. Je dobré si vše ověřit a zjistit -uděláte si obrázek sami -např:www.justice.cz http://podvodnefirmy.cz/edc-group-a-s/ http://www.policiste.com/podvedl-vas-... http://www.ceskatelevize.cz/ct24/doma... http://www.policiste.eu/ostatni-podvo... http://forum.living.cz/viewtopic.php?... http://m.mv.kecteni.cz/?url=http://po... http://podvodnefirmy.cz/prefa-drevost... http://www.projektcz.cz/kontakty/ Pokud jste byli jakkoliv poškozeni jednáním uvedených společností či přímo vedoucími pracovníky tria :Luděk Vondruš,Edina Volfová a David Kočí, spojte se a jednejte společně.Náměty a tipy pro nápravu:pasivne@email.cz
Odpovědět
Pokud mate zajem o sidlo firmi todala nebo karlstav.vondrus volfova koci marik hribal rad povim
Odpovědět
@tvrdyeda mame uz zjištene adresy vsech podvodniku z techto firem togala,karlsav a desitky jinych firem na kterych vondrus podnika a vzapeti je likviduje a okrada lidi a investory jak je mozne ze uz nesedi lidi spojmere ťím kde bydli
Odpovědět
Jsem soudním znalcem a vypracoval jsem pro pana Kočího znalecký posudek, za který mi však nezaplatil - je už 6 měsíců po splatnosti. Pana Kočího nemohu dohledat, máte-li na něj někdo kontakt, sdělte mi ho prosím. Za ochotu děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
U této společnosti jsem pracoval jako stavbyvedoucí .Vzhledem k tomu že se mi nezdáli praktiky této společnosti tak jsem skončil. Pan Vondruš mi také neplatil ,když jsem se ozval tak mi hrozil.A představte si když jsem chtěl aby dostál dohodám tak na mě podal trestní oznámení že ho vydírám. Tento člověk místo aby chodil kanálama tak je ještě tak drzí že udává lživé důvody aby nemusel platit.Divím se že ještě není odsouzený,a ještě chodí po svobodě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobry den firma tegala plus s.r.o je stejna jako tegala s.r.o?
Odpovědět
Firma tegala s.r.o stavi v Rudne u Prahy a v Benatkadh nad jizerou Rodine domy.
Odpovědět
hledám touto cestou další podvedené stavebníky firmou Togala a Karlstav pro podání hromadného trestního oznámení prosím o zasílání tel.kontaktů. Několik desítek máme již připraveny děkuji. M.V.
Odpovědět
Článek se načítá
Telefony podvedených je možno zasílat s krátkým popisem podvodu také na e-mail liberty2010@seznam.cz děkuji za vhodné podklady M.V.
Odpovědět
Nějakou dobu jsme s Vondrušem dělali a jenom idiot by nepoznal že tady ten vinooo co pise je technik který tam pracoval, nějakej Vinař. Dělali jsme pod nim nějakou dobu a to že hleda ted praci se ani nedivime. Takového lempla který stavbam nerozumi uz jsme dlouho nezazili. Vinař akorát na nas na stavbách rval a sam nedelal nic. Hodiny nam nepodepsal ale nastesti Vondrus ty peníze nakonec zaplatil. Ani se nedivim ze se tak o firme pise když tam mela takove lidi. Co jsem akorát slysel tak je proti Vinařovi trestni oznameni za sproneveru hooooodne penez. Taky asi dluzi kde muze:))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Jak to sleduji tak se skutečně L. Vondruš účastní prací pro projektcz. Ale je tam teď najatý jen jako koordinátor, takže jenom řídí stavbu.. na financování a celkový dohled mají teď už kompetentní subjekt. To tedy brzy!!
Odpovědět
Dékuji za vhodné příspěvky , doufám , že se mi s Vámi podaří prosadit Vaše pohledávky a vše se spravedlivě u soudu prokáže. ještě jednou za podporu a náměty moc děkuji.
Odpovědět
Dobrý den, nevím co má společného projektcz.cz s tím co píšete, ale já mohu říct, že jsme se s panem Vondrušem bavili a je to pán s profesionálním přístupem, podepsali jsme smlouvu a je náš domek skoro hotový, chodíme to kontrolovat a už se nemůžeme dočkat :) co nevidet bude předávání tak pošlu fotografie stejně je budu dávat na internet pro příbuzné. Tak snad vám můj názor pomůže… hezký den M.L.
Odpovědět
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/doma...
Odpovědět
Musím potvrdit příspěvek paní M.L. Také nám pan Vondruš postavil rodinný dům. Musím říci, že jsem byla velice překvapena reportáží, nemile. Jelikož z reportáže vyznívá, že společnost "okradla" klienty, kterým firma stavěla rodinné domy, tak by mě zajímalo jestli někdo ty klienty kontaktoval. Nás třeba nikdo:) Jsem v kontaktu také s jinýma klientama, kterým společnost postavila a zkolaudovala rodinný dům, také je nikdo nekontaktoval. Ať mi nikdo neříká, že kdyby bylo opravdu tolik poškozených, tak by se tam pořád objevoval pouze ten jeden pán. Spíše si myslím, že v tom bude něco jiného. Omlouvám se, že se tady nepodepíši celým svým jménem, ale raději zůstanu v anonymitě, jelikož nevím z jakého důvodu jsou vypouštěny lživé informace. PS: pane Vondruši, držte se, kdyby jste cokoli potřeboval, reference apod., jsme připraveni Vám pomoci. Martina K.
Odpovědět
martinakest Dobrý den, pokud se mohu zeptat, ve kterém roce Vám dům postavili a za jakou společnost?
Odpovědět
Pane Jaroslave, nezlobte se, ale nebudu tady uvádět bližší informace, jelikož vůbec nevím komu tyto informace poskytuji. Jenom jsem tady chtěla říct svůj názor na vzniklou reportáž. Pokud je opravdu poškozených 50 klientů společnosti EDC, tak mě překvapilo, že v reportáži nevystupují. Na jiných stránkách je uváděno, že firma tehdy postavila přes 50 domů. Dle reportáže by to znamenalo, že vlastně nedokončili žádný. Jak je tedy možný, že bydlíme? I ostatní klienti, se kterými jsem v kontaktu? Nebudu tady již dále psát. Je mi proti srsti se dále tady zúčastňovat tohoto fora.
Odpovědět
Paní Martino, stačí se jen podívat na insolvenční rejstřík, tam jsou jasně přihlášené pohledávky http://insolvencni-rejstrik.cz/edc-gr... Sama nechcete uvést vlastní informace, ale překvapuje Vás, že to jiní neudělají. Víte, ne každý má odvahu mluvit na kameru. A ne každý je vytrvalí v tom, co dělá. Nevím o kterých stránkách mluvíte a odkud máte čísla ohledně výstavby EDC Group. Na internetu je spousta informací. ČT považuji za seriózní zpravodajství. Pokud Vám v kase nechybí ani kačka, je to trochu jiné než u toho, komu chybí. Buďte tedy ráda, že to pro Vás dopadlo dobře. A pokud nechcete sledovat dál tuto kauzu, tak ji nesledujte. ;o)
Odpovědět
Pozor některé plky píše také sám pan Vondruš . Další podvedení se brzo ozvou nebude to ani dlouho trvat jedná se o dluhy na nezaplacených fakturách za materiál tak se dá také stavět hezký den.
Odpovědět
Ano, dívala jsem se na justici, ale pořád tam nevidím 50 podvedených klientů. Dala jsem si práci a pročetla také incidenční spory:) Jestli se nepletu, tak je tam ten pán co byl v televizi, že dluží firmě peníze a je tam uznaný zápočet přímo od jeho právničky?:))) Je to celé nějaká komedie. Ano je pravda, že tam vidím i tu paní:( Je mi jí líto. To musím uznat. Další klienty tam nevidím. Asi bych poradila pane Jaroslave např. od lidí získat písemné potvrzení, že jim domy firma nedostavěla, když mají ostych mluvit na kameru. Je mi jasné, že není dobré, když firma skončí v insolvenci. Pouze mě překvapilo tvrzení ČT1, že firma "okradla" 50 klientů. Uvidíme jak to dopadne. Každopádně držím palečky věřitelům.
Odpovědět
Paní Martino, koukám, že je nutno slovíčkařit. 50 klientů píšete Vy a nevím, kde jste k tomu přišla. ČT uvádí 50 věřitelů. Věřitel může být i klient, stát, pojišťovna, subdodavatel apod. Jinak jsem z Vás zmaten, jednou fandíte jedné straně a pak druhé stráně. Co takhle fandit pravdě? Já osobně se o kauzu zajímám a není mi proti srsti to tu sledovat. Nicméně tohle forum mi přijde věcně nezajímavé. Ale snadno se sem člověk dostane, když vyhledává na internetu. Takže tento portál má můj obdiv v tom, že se při vyhledávání na něj snadno narazí. Nicméně to co jsem tady chtěl, jsem uvedl a dál o forum prozatím ztrácím zájem.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?