nejkýčovitějšího: no trochu si říkám jestli ten můj egyptskej reliéf není tak trochu kýč....není to ale žádná pouťovina, je to kopie originálu z muzea 8-)
jinak nevim, mám tu ale pár nehezkých kousků nábytku, třeba stůl, je to dřevotříska s motivem dřeva, a je desnej, padaj mu šuplíky.....
jo a pak mám takovou mini kýčovitou ovečku, takovu tu sádrovou figurku, ale děsě mrňavou,...no těch věcí by se našlo víc
já mám doma krásnou "dřevěnou" truhličku, ve který jsme dostali víno.
ostatní jsem vyhodila minulý víkend při velkém gruntování.
byl tam úchvatný rámeček na fotky, malá skleněná vázička na takovém kosočtvercovém podstavci (ha, neměla jsem ji vyhazovat, mohla jsem jí dát rezetce jako razítko na tu zeď :-p ).... honem, co ještě?
heel holky ja si na sebe usila peknej byc,ta latka so jsem si koupila je pekne klouzava mrcha,ani naspendlit se to neda ]-( ja se tu asi zblaznim
jinaku me jsou nejkycovitejsi ty dvere :-D a pak jeste postavicka co jsem dostala pro stesti na cestu sem ,je tio takova zelena prisera davala se jako darek k napoji Tang :-D
oprah: no myslím, že mnohem víc než pomlouvání se tu bavíme o něčem jiném, tohle byla vyjímka jedna z mnoha, kdyby sis přečetla celou diskuzi, tak bys mi musela dát za pravdu. Mimochodem na beremku se dějí mnohem horší věci.
rezet: já dávám oranžové šanci a jdu něco oranžového kutit, klidně se vesele inspiruj ;-)
evi: dneska jsem byla nakupovat a myslela jsem že mám pro tebe nakoupeno. mám vše. Od vln až po filc (s tím byl trošku barevně problém.....)
no a libovala jsem si jakou sem sehnala krásnou temně modrou vlnu - rozhodla jsem se pro tmavě modrou protože ta šedá by asi nebla úplně ono, jenže je dost silná a blbě se z ní háčkuje. Fňuk a to jsem z toho měla takovou radost :-(
Ty Karol ty nejsi tak úplně blbá :-D, to není vůbec špatnej nápad, manža vysřihne šablonku a je to :-D
Kýč? Hm...co já mám doma kýčovitého..manžela? 8-)
pokojicek s piratama na koberci mam ted v albu, hodim ti tam i ten zupanek :)
a vlizelin nahodou muze bejt dobrej, kdyz jsme u toho, treba na prikryti nabytku, kdyz malujes? ;-)
já jsem ti vlastně neodpověděla, co? tak já nedrátkuju :-D
holky, pojďme si na sebe prásknout, co máte doma nejkýčovitějšího. ať teda nepomlouváme jen ty meruňkové interijéry ;-)
valecky jsou vsude,maji je lidi na pude po babickach. ale skoro nikdo s nima neumi. zatim se mi teda nepostestilo. a chtela bych videt tu drogerii, kde je dneska prodavaji nove, to snad ani neni mozny, ne?
rezet, mě teď napadlo, udělat si z něčeho šablonku, to přidělat na nový klasický váleček na malování, napatlat to barvou a udělat si tím ten vzor. prostě si vytvořit svůj váleček. ;-)
a rezet ty se porad nepodcenuj, ses holka sikulka a basta. videlas pokojice s piratama? se mrkni, maji i zupanky, tak jsem si na tebe vzpomnela :)
ivus, ty mas este ty trika? neusila jsi zatim metrak mrkve? aby pak meli velikonocni zajici co jist, vis? :)