Kasi: tak jsem to zjistila a opak je pravdou. Cituju maminu FOTKA NA LNENE PLATNO NELZE NATISKNOUT JEN NA MATERIÁL KTERÝ MÁ V SOBĚ TROCHU UMĚLINY, TO JE TZV. SUBLIMAČNÍ TISK
myslim si, ze dokud to nebude nejaky tesil, nebo velka umelina, tak by nemel byt problem. Predpokladam, ze se to dela nejakym zazehlovacim (tavicim, tepelnym) zpusobem. Zitra Ti pisnu
to je ale docela geniální nápad s těma můrama. :-D ......
Myslíte, že vám ve fotolabu či kde tisknou fotky na trička a tak natisknou fotku na jakoukoliv látku?
Karkul: jaký mrzáček? Je fakt pěkný, trošku vypasený ;-) , ale já bych neudělala lepšího a ta výšivka je vážně krásná. To jen Bed občas rýpne, že Ivuš? ;-)
Jani: jéééé, ta fotka s tou halenou, no nádhera. Tyly, tyly - jen odletět. Taky by mě zajímal materiál, nějaký papír? A lepila jsi to jak? Vážně moc povedené...tak jen nezbyvá než popřát "vzletné" sny ;-)
A ta Štika 8-) , juž se těším na středu, jak tam vletím a udělám v portmonce pořádný průvan. Vždyť já tamm už víc jak měsíc nebyla :-. !!Bože ;-)
veru uz leteji :)))) zatim je to jen zaklad hejna, mam jich uz asi 15, ale fotila jsem to rano, kdyz prileteli prvni tri. vyfotim to pak jeste jednou cely.
karkulkovyho ptacka zhlednu zitra rano, ted jdeme koukat na nejakej filmik (a ja u toho budu strihat motyly :))) papa