Já našla nějaké obrázky-šablonky na www.terescinotvoreni.wz.cz Ale tam je to samý Disney a spol. Měla jsem na mysli něco stylovějšího, ale pro malého prcka asi bude lepší nějaká ta včelka Mája či medvídek Pú, že?
Savení jsem taky svého času dělala, ale nosím ty trika už jen na doma neb na práci. Taky mě to nějak nebere, ale bavilo mě to :-)
no já myslím, že už jsme delší dobu mimo téma :-D , ale to nevadí........ ;-) tohle téma snese hodně, a navíc se mi zdá, že tu ani nechodí admini .......
nevim nevim, jedině se pokouknout po netu (třeba etsy a udělat z něčeho šablonu, co šablona není)
jak tak koukám na ty tašky na fleur, savovaný, tak mě napadá , že bych mohla oprášit ty svoje. kdysi jsem dělala savovaný obrázky na tričko, etno, za inspiraci jsem si vzala nějakou sošku, masku či totem..tuším že z Dějin umění č. 11
:-D a vysavenou část jsem domalovala bílou barvou, ale pořádně včetně stínování a veškerých detailů...
už to nedělám, mám hipie styl za sebou a taky se mi zdá, že už to taky moc lidi nebere, tak nevim
jen tak trochu mimo téma, holky. Nemáte náhodou šablonky na nějaké roztomilé dětské šablonky? Chystám se na výrobu trička pro téměř roční slečnu...(použiju na to transfer tužku a barvy na textil, možná bych to doplnila i o nějakou našitou aplikaci, se teprve uvidí. Ale prvotní je výběr toho motivu ;-) )
mě jedno tělo taky skončilo v koši a to jsem ho dělala ručně ]-( ......
eul: časem asi udělám opravdu šneka i s ulitou, tohle je spíš kočička, ale ty ouška....růžky mi děsně připomínaj šneka. Taky to aspirovalo na veverku, ale na to má slabý ocásek.
balim to,jdu delat novy telo,mozna to udelam jako monolit i s hlavou,jsem konecne prisila ty ruce a zjistila jsem ze jsem je prisila blbe,takze to vzdavam :-D
zoo
jo aha,no ale to by bylo trapny oraznovy,toi bych byla spis liska :-D
jinak ty ruce jsem delal zvlast protoze ub byly jakoby hotovy,byly to takovy usaty kapsy na tom tricku
Ten dinosauří ocas fakt nemá chybu-teď přemýšlím, jestli bych si netroufla jej ušít (skoro) synovcovi ke svátku, má tři roky a věčně se hraje na nějaké zuřivé příšery. Tak by to mohlo mít úspěch, což? Díky, Zoo!
Náhodou, mně ten Zoo odkaz přijde dost vtipný, aspoň byste si mohli pořádně zařádit... :-D
Suik:šnek je super, moc se mi líbí. A ten ksichtík určitě nechej i pro příště, já bych to neměnila. Zoo ti to určitě promine ;-)
Jdu se učit, ale vy tvořte a pište, ať mám rozptýlení a můžu vás po očku sledovat 8-)
bed: no vidíš ocásek taky :-| .......ty ruce jsou hrůza, já u panáčka je šila zvlášť ale přidělávala je kolmo, pak jsem musela vystříhnout na zádech díru, aby se tam vešly, zase to bylo dobrý na obracení a vycpání, nemuselo se to dělat na boku.......
nebo tak ten střih udělaj tak že budou podél těla.....
dinoocas je super ;-)
zoo no tak to by trosku ztratilo pintu,ne? ;-)
jinak jsem se ted rozhodla ze priste bude pananka monolit,ruce a nohy budou ustrizeny z jednoho kusu latky i s telem,sice pak budou trcet do strany,ale aspon se s tim nebudu tak srat :-D
ja tu morduju s tou panankou,s rukama a nohama,hlavu uz mam prisitou,nejhorsi je vzdycky uvedomit si jak to prisit aby to bylo tam kde to ma byt,tzn,abych to neprisila dovnitr :-D
koukám, že tu frčí domácí erotika :-D , že bed? :-D :-D :-D
já už dávám výrobky rovnou na fler, ať to nemusím zmenšovat pro MS. Jo ten kočkošnek.....určitě rozpoznáte vliv zoo a etsy. Přísahám, že to bylo nevědomky, uvědomila jsem to včera v noci, když už jsem měla hotovo a myslela jsem že mě trefí, .... jak pořád koukám na ty výrobky co jsou na etsy a vaše, tak si to ukládám do hlavy a když něco dělám, tak se to tam promítne. A ten panáček má myslím úsměv jak ta panenka z reklamy na vodu....Kamila....chjo :-| ;-(
Musím vymyslit tak něco svýho ]-( , tohleto už nejde toto....
Karkul: tak tohle já si náhodou pamatuju ze šití ve škole a taky si pamatuju, že můj pták byl nejhnusnější ze všech, ale měl charizma :-D :-D Navíc jsem do něj narvala dráty, takže měl i nohy a mohl i chodit :-D Ale nestál :-D :-D
haluško, díky, to nevypadá složitě a vůbec mě to nenapadlo.
když si vzpomenu, tak vám sem večer hodím letošní adventní věnec. no už nedekoruje, ale se chci pochlubit :-D
no ted me napadlo ze bych se oblikla za kocku (on mi rika kocicko) ale ten oblecek mi uz vyprodali asi,byly to usi,nejaka maslicka a casek na pripnut,takove rozkosne to bylo,ale dost drahe,bylo to pred vanocema,tak jsem cekala az to slevni,ale asi uz to nemaj,nenasla jsem to tam :-(