A koukam ze Jeve uz prodava! Holky, ja byla dneska shanet dlazbu a nemam nic. Me se proste dlazba nelibi, no. Jedna docela sla, stala 1600 za metr 8-( Nemate nejakej tip? Ja mam projety Rako a Keraben.
já se teď chvíli zase hrála stím mým věncem, ale je to děsná piplačka :-| Každopádně mám už půlku za sebou, tak když bude zítra nálada, mohlo by být hotovo ;-)
Panenku pak nezapomeň ukázat, stejně tak Zoo slíbila ukázat nějaké oblečky na panenku :-)
Jé, ale to je krásná práce, i kydž určitě náročná. Já takové lidi obdivuju, já bych z toho byla asi psychicky hodně vyčerpaná. Takže smekám podruhé 8-) Já smatlám během týdně tu šperkovničku a album a zkusím to tam odvážně asi taky dát. V nejhorším se tam na to bude prášit :-p
já se pustím apsoň do jednoho zajíčka, nebo vymyslím něco menšího......... mustr už mám, obměním obleček....tohodle si asi nechám :-D
eulalie: jo pracuju, ale jen na půl úvazek, ale většinou jsem ze čtyř hodin odrovnaná jak po osmi, .......práce v terénu a ještě s lidmi s mentálním postižením. Občas to je pěknej záhul.....jěště že se můžu zahojit tady a na tvoření :-D
Suik: to je vlastně fakt. Dám tam jen to, co mám momentálně na skladě :-p . Katko, mně to nějak uteklo, ale ty při škole ještě pracuješ? Taky klobouk dolů!
eulalie: pro nás to přišlo v nevhodnej čas :-| ;-( ....no ale prodáváš, to co je na obrázku, takže uděláš, nafotíš a čekáš.....já zas odpočívám mezi učením, ale až půjde do tuhýho, tak nepůjde ani to :-( ...tak nevim nevim, ale asi nějakýho zajoše či panenku či tak zkusím...taky bych mohla oživit věnce...třeba velikonoční, to ale bude chtít žlutou a zelenou, no nevim no nevim, to mi nepůjde dobře
Jeve-Jani:Díky, já si myslela, že to bereš z těch rozpáranejch ;-) Holky, to FLER je fakt super, tu něco takového vyloženě chybělo. Bych se taky zaregistrovala, ale mám strach, abych stíhala dělat v termínech (teď s těma státnicema je to všechno na prd :-| )(teď jsem se zaksichtila přesně jak ten smajlík :-D )Ale je to fakt fajn. Se jdu mrknout, co tam naše Jeve nabízí 8-)
bed: ne 25 % dáš těm stránkám......je to dost. Už taky aby ty věci byly prodejné, se ta cena nemuže moc přešvihovat, ale co je tam práce a hlavně cena materiálu....
dělala jsem věnec pro tychýni a to jsem skoro všechen materiál kupovala nový. Stužky, korálky, a další cca 500 kč, pravda, že jsem nepoužila všechno, ale je to dost.....
holky co fotíte na digitál fotíte v JPEG nebo RAW příp TIFF, já se v jedné publikaci dočetla že formát JPEG je vhodný jen pro web, ale na delší uchování fotek ne, ty opakovaným otvíráním a kopírováním apod ztrácejí některá data,...... jak tomu mám rozumět? :-o ...to jako po deseti letech najduna cd bílý flek???
aha,tak jsem si to precetla anemas ty 25%,ale oni za to ze ti umoznili to prodat.No zajimavy zpusob podnikani :-) Ale pisou tam ze ty zadvas cenu za kterou to chces prodat a ono se to v nabidce objevi navysene o tech 25%,ne? aspon jsem to tak pochopila :-N
no tak stuzky vim kde by se dali sehnat,tam kde delaji maturitni ztuzky,to by slo,ne? akorat by se reklo ze chces mensi velikost a je to ,ne? Nevim,ted me to tak napadlo.
jeve co 25%,jako ze z toho prodeje mas jen 25%? :-.
jo jo, uz jsem se zaregistrovala :-D...prekvapive jako Zoo :-D ;-) ...
Se na to tesim. Ale 25procent mi taky prijde dost-ale i tak je bezva, ze tu taky pocin je.
Uz zase musim bezet delat mamu... :-D
tak po tech stuzkach patram suiku taky. a fler se mi libi, toz uz jsem tam nasypala neco z me dilnicky :) jen 25% jaksi zbozi prodrazi :((( al ei tak to je prima pocin, myslim, ze se nas tam sejde vice :)))
minimalne ja a zolo uz mame naslapnuto, vid pani? jupii :)
jeve: budu se těšit na nápad ;-) .....
tak fleur.cz je naprostá bomba, já uvažovala o registraci na etsy....ale tohle je mnohem lepší. Rojedu zajoše ve velkým :-D ...no zas tak rychle to nepude...ale je to fakt bomba.JUCHŮ
já mám švy pevný jen u šitejch věcí na stroji, ale tam mi to občas ujelo...bohužel stroj už to moc nezvládá, budu muset nechat spravit ten nový co mám doma (nový = cca starý)
taky mě napadlo, jestli se nedá někde nechat udělat taková stužka s vyšitým či natisknutým logem....
haluska: moc pěkné panenky ;-)
veru, presne tak, jak pise suik - modry polstare z ikea paru a plnim jako vycpavku do nevestovejsch doplnku a panenenek :)
s reliefem jeste nevim :( ted jen pracuju a pracuju ... :-(
tady jsou nejaky moje panenky:
http://www.modrykonik.cz/album/album....
bohuzel kdyz neco udelam, tak to vetsinou nekomu dam a nestihnu vyfotit. Ale bavi me panenky hackovat.
ahojky, já si musela jít zdřímnout, měla jsem dnes v práci rušno, jeden klient mě docela odrovnal :-p :-p :-p . Tak jsem to šla zalomit do peřin.......s natěšením tu čekám na vaše nápady, co s tím mým reliéfem, a ono nic =-)
já si na plnění koupila ty modrý ikeácký polštáře, jak tu kdysi radila jeve....u Zajoše teda za švy neručím, ale asi se s ním nedokážu rozloučit..takže mám dilema- dát - nedat ;-(
no takze ty vyplne nevadi,nemelo by to pres tu latku prolist,nebojo,nebo bych to hohla sit z dvojite vrstvy,s tema pevnyma svama si ale nejsem uplne jista,kdyz to budu delat ruco s jehlickou a nitickou :-N