Kreativní doupě dekorací do bytu

Zobraz úvodní příspěvek
Toto téma je pro všechny nadšenkyně a nadšence, kteří rádi tvoří a zútulňují svá hnízdečka. Také zvu všechny holky z beremese z Vánočních dekorací ;-)
Odpovědět
tak ja se pustila do zrcadla. Puvodni majitel nam tu nechal takove dost osklive stare zrcadlo v osklivem ramu. Tak jsem ho zacala polepovat koralkama, ale je to desna piplacka. Myslela jsem, ze to vcera dodelam a jsem tak ve ctvrtine. Ale az to bude, tak to teda bude :-D aspon doufam... taky jsme koupili novy zachod (huraaaa) a chtela jsem prkynko s muslickama, ale nakonec jsem teda z financnich duvodu zvolila drevene. Jen do ty hrozny mistonsti se ten novy zarivy zachod vubec nehodi, tak asi na tom budem muset zapracovat... jenze tady je ty prace jak na kostele, clovek nevi, co driv
Odpovědět
Profilova fotka
evi, urcite navstiv chelsea harbour, to je doupe interieroveho designu :)
Odpovědět
Kde jste ženy? :-) Bed:můj plán na následující týden je jasný (pořád jsem ještě ve zkouškovém, tak pro odreagování) hodlám vyrobit pro své cenné cetky "šperkovnici" (ano, ve vintage stylu, jak jinak :-D ), dále "zrenovuji" kabátek našeho alba a když bude čas a chuť, tak si vyrobím i ten věnec z barevných látkových odstřižků. Nejdřív ale budu muset vyrazit do nástrah města a nakoupit potřebné propriety. Já už se na to kutění tak těším! Pokud se bude čím chlubit, tak samozřejmě vyfotím a ukážu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak co bbabuchy,co jste o vikendu vytvorili? asi nic,co,vsichni si uzivate s rodinami a blizkymi ;-) ja se ted pastim s dalsimi behouny na stul,tentokrat bilymi,akrota ze jsem teprve dodelala jeden ze dvou,a trvalo mi to skoro dve hodiny,holt budu muset poridit ten stroj :-D
Odpovědět
Suik: já bych ten reliéf dala na tmavou stěnu, třeba hnědošedou :-D Nebo klidně i na bílou, proč ne? Nemusí to přece trčet ze zdi. Ale asi bych nedávala nějakou divočinu. Jinak na webovkách Ikea jsem zkoušela uspořádat tu naší "komunikační" část bytu a linka do elka mi tam prostě nějak nejde, nebo co 8-( On je na konci stěny dost velkej váklenek, kam se nedá dát žádná skříňka (neotevřela by se). Zítra budu volat nějaký paní přes kuchyně, tak jsem zvědavá co vymyslí. Jinak dostala jsem po tetě nádherný kanape, jen porřebuje přečalounit. Je hodně podobný tomu co má Jeve v albu rekonstrukcí, jen konstrukce není kovová, ale dřevěná, hodně tmavě hnědá. K tomu máme i sekretář, ten teda nevim kam dáme. Až to budu mít v hrsti, vyfotim. Takže jsem obětovala křeslo a budeme mít místo toho dvě sedačky :-D Na obrázku jsou o 20 cm delší než ve skutečnosti, musela jsem tam dát postele, v plánovači Ikea sedačky nejsou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neni zac
Odpovědět
Jo jo, už jsem něco na googlu vyštrachala...díky!
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.lauraashley.com/page/home jinak na decak nevim,mozna tak na hracky,ale to si normalne vygoogluj (toys,children room)
Odpovědět
Bed, můžeš mi sem prosím hodit ještě odkaz na tu Lauru A. ? Nemůžu to najít......... A ještě - nemáš prosím nějaký zajímavý odkaz na britský e-shop treba s nějakými dekoracemi do děcáku?????? (mám tam kámošku, něco by mi mohla případně přivézt...) Ale hlavně se chci kochnout...:-))))))))))))) Dík předem!
Odpovědět
nebo do pracovny, do obýváku....stěna barevná bude určitě, jde o to jaká sytost a odstín
Odpovědět
Profilova fotka
no rave,jestli neco takoveho budete mit ;-) no kazdopadne to chce povesit na nejakou kontrastni stenu,aby to neaniklo
Odpovědět
nebo se bydlení odpíchne od tohoto ;-) ....nebo aspoň jedna místnost, viděla bych to na vstupní halu, jestli něco takového budeme mít........
Odpovědět
Profilova fotka
tak urcite bych to povesila na nejakou barevnou stenu,aby to nezaniklo,treba na zelenou,nebo tmave hneou,jinak nevim,asi bych se odpichla az od toho,jak to bude v pristim bydleni vypadat
Odpovědět
jo šije...ale zdá se že už má dost, u bílého zajíce jsem se navztekala, to tričko se začalo párat, musela jsem to dodělat růčo ]-( .... Jinak bych od vás potřebovala radu: chtěla bych ten egyptský reliéf do budoucna (v jiném bytě) dát nějaké lepší místo. Třeba někam do vstupních prostor,....potřebuju poradit s barvou stěny, na které bude viset, pak jak to poladit okolo.... ....zatím mě napadá dát ho na stěnu nad nějakou pěknou komodu, s šuplíkama )tak trochu orientálně koloniální styl), pak kamenný nebo ještě lépe pískovcový haranatý obdélníkový květináč se šáchorem na ednu stranu a místo těch fezovaejch nálepek černobílý nebo sépiový fotky z egypta (možná svatební cesta x-) ) v bílé/smetanové/ černé paspartě, ale nějaký zajímavý zátiší, ne klasické fotky z dovolené typu "já a pyramida"......nebo ty fezový nálepky, ...taky máme fez uvítám vaše nápady ;-) jo a hlavně nějaký osvětlení... v tom jsem naporstý laik
Odpovědět
Suik, tak hooodně podobný šicí stroj mám po babičce taky. Zatím je uschován u dědy a občas jej tam provětrá jeho 77-ti letá galánka 8-) Ale až bude po rekonstrukci-zabavuje se- a šup s ním do pracovny-hostovského-ateliéru v jednom :-N A šije ti fakt pěkně, viz. ten macko uško ;-)
Odpovědět
jeve: zrovna koukám na ty tvé rekonstukce, ta zelená stěna v bytě tvé kamarádky se mi moc líbí x-) ....ty bílé lišty vypadají fakt efektně, hlavně s tou černou stěnou a parketema......Mě by se líbily do mé koncepce bytu takový z profilu prolamovaný, ale ty už asi neseženu, takový máme doba, jsou starý, dřevěný, takže by šli dobře zbrousit a natřít, ale bůhví odkud je naši maj........
Odpovědět
Článek se načítá
moc pěkné stránky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak uz to projizdim,a neni to vubec zly,dost inspirace se tam da neasbirat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, cumim na to od rana a ukladam... ;-)
Odpovědět
kristi, pěkný odkaz, některé obrázky jsou SUPER............nemají někteří marné bydlení, koukám, že Ikea jede i v PL... :-))))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
kristi docela zajimave stranky,pozdeji je kompletne prozkoumam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrknete semka: http://deccoria.pl/galeria,id,2171
Odpovědět
zrovna koukám na starší pořady bydelní je hra.....no to je většinou děs běs 8-(
Odpovědět
abies, pěkný!!!!!!!!!! suik, zajíc je úžasnej, jen podrbat za ušima!!!!!!!!!! Pendreky berem taky!!!!!!To jsou ty.........lékorky!
Odpovědět
jo a co ty barevný čtverečky s pendrekem uvnitř?.....ty by taky šly, ne? abies: zajímavý nápad ;-)
Odpovědět
JEŠTĚ JEDNA SLADKÁ poznámka- na ul. Milady Horákové prý znovuotevřeli "Cukrárnu u Er..blabla..kharta" - nevím přesně to jméno, ale celé to je "vráceno v čase" do 30. let, kdy ta cukrárna byla tak slavná...včetně hudební kulisy, dekorací a tak...to by stálo za hřích, co? :-))))
Odpovědět
Ahoj babuchy, úplně se tady dmu pýchou, že mi taky prošla žluto hnědá a rámečky s bonbónkama....fakt!!!!!!!!!!!! Jo, přesně jsem si představila takový ty starobylý melírovatý bonbónky (nás husákových dětí), myslím, že se jmenovaly "atlasky"?????????????? Tvrdý bonbony neurčité chuti, ale vypadaly tak Krááááásně!!! Ten pult považuju za "šperk" v té cukrárně... Pokud by se použily na zeď černobílé fotky, mohly by být sedáky i šedé????????
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim kreativne zalozene :-) Mozno sa date inspirovat: http://mojdom.zoznam.sk/cl/10119/1790... Co na to poviete? Zaujimavy napad ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
me se takz libila vic eva na shodech, bzlo to desne pohodovy foto :) ale z tohoto profilu vypadas jako moje segra, kdyz jsem tu fotku videla porve, sem si myslila, ze jsem to ja :)))) tu cukrarnu skusim jeste vybilit :) proste mi tam ta merunkova uz nejde....
Odpovědět
Ja vim holky, vypada to skvele, uz mlcim ;-) Vzhledem ke zlutemu pultu, ja vim, ja vim :-D Hele, puvodni fotka byla svatebni, ja normalne vypadam spis takhle, vis? ;-) Suik: diky, lampicku planuju zakomponovat, jak uz jsem napsala, kamkoliv ;-) :-) Jeve: diky za instruktazni foto :))) Jakym lepidlem jste to lepili? A lepi to, drzi to? Tak ted uz ale vazne cau :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?