suik: diky:-)
do albicka budu prihazovat, co mne zrovna trkne. A pak i neco od nas z bytecku.
bednaroi: je to tam trosku chaotisch, ale stejne jsou ty fotky rozmazane, takze neni o co stat.
Ale jestli mas satelit, tak na RTL bezi kazdy vsedni den v 11.00 Unsere erste gemeinsame Wohnung (nase prvni spolecne bydleni), a v pondeli vecer 21.15 Einsatz in vier Wänden (prave s touhle silnejsi blondynou).
Na VOXu bezelo Wohnen nach Wunsch s Enie van de Meiklokjes a Markem Kühlerem (bydleni na prani) - ted maji ale pauzu. A vysila se pouze Wohnen nach Wunsch das Haus -v nedeli vecer 18.15 hod.
Je to neco ve stylu: Bydleni je hra, ale holt "zapadni" a lidi si to nemusi platit. Vzdy nekoho prekvapi a ja u toho pokazde bulim jako zelva. V tu nedeli renovujou vybrane rodine (ktera je zrovna nekde na dovci) cely dum.
suik: predstav si,skocila jsem si pres ulici do vytvarnych potreb,jestli tam maji tu tavnou pistoli,a protoze jsem nevedela jak se to naglicky jmenuje,tak mu rikam jestli ma "pistol with glue" koukal na me jak puk,a pak mu doslo ze chci "glue gun" :-D nio sranda,ale ta cena sranda teda nebyla,8mm stal 12 liber,a 11 mm 25 liber ]-(
jestli chápu ten tvůj technický dotaz správně, tak neklikej na název diskuze, ale na poslední příspěvek v diskuzi.....mě to taky chvíli trvalo, než jsem to objevila :-D
Zenske, takovy technicky dotaz: kdyz pridam prispevek, vzdy me to vyhodi na prvni stranku diskuze a pak musim zvolit tema a dojet na posledni stranku (dnesni), ....zdlouhave jak blazen.... je to normalni?
myslim, ze jednou kreslila sachovnici primo na stul (ja sachy neumim), ale slo by to i s clobrdem. Optimalni na to by byl maly ikeacky stolecek (obyc.) za dve stovky, par barvicek, a clobrdici z cehokoliv....
bednaroi:
silnejsi blondynu jsem nasla, ale pouze fotky z jednotlivych projektu
http://www.rtl.de/ratgeber/haus_83008...
vyber si z:
Archiv "Einsatz in 4 Wänden" - alle Spezial-Einsätze!
Hier Sendung/Thema auswählen
no nic moc, ale nektere fotky tam jsou celkem inspirativni.
Videa jsem bohuzel nenasla.
bednaroi:
sylnejsi blondynu Ti zkusim najit, vim co myslis. Tavna pistole stoji od 5 € do 30€ zalezi na tipu.
Naboje se daji sehnat ruzne barvy. Zakladni je ciry (vetsinou uz u pistole pribalene), ale uz jsem videla i barevne, dokonce i se trpitkama :-| .
Funguje tak, ze ji strcis do zasuvky (pistoli), az se ta hmota rozehreje, tak Ti to z toho zacne lezt ven:-) nekdy samo, nekdy musis "zmacknout spoust"....
Hmota rychle tuhne (schne) a udrzi to skoro vsechno! Jen to chce pri praci trosku cviku, nebo rychlou ruku. Tahne se to jako roztopeny syr.... takze po "prilepeni" dotycneho predmetu si pomaham rychlym svihem ruky - od predmetu pryc - tudiz je na mne urcite komicky pohled :-D
bed: http://www1.vltava.cz/store/GoodsDeta...
myslím, že se dá pořídit i levněji....do zadní části vložíš silikonový váleček, ten se vevnitř roztavý a předkem ti leze roztavený,a žhavý kterým lepíš. Po schladnutí zase ztvrdne a drží....v případě potřeby lze i odstranit, záleží na tom, jak je silikon teplý, pokud je vařící, drží líp a těžko se odstraňuje
Hele jeste jsem tam sledovavala porad o bydleni,neco jako Bydleni je hra,kde takova silnejsi blondyna predelavala lidem bydleni,nevis kde to najit? ;-)
zdenice...opice
tak ta stranka s temi navody je uzasna,kdyzsi jsem neco takoveho sledovala na satelitu.Fakt super.Ted jsem zkoukla navod na vyrobu lampionu,je to cely papirovy,tak se s tim pak musi opatne,ale vypada to uplne super,to zas nebudu dnes delat nic jineho ze sledovat videa :-D A to neumim ani slovo nemecky ;-) Diky.
Zdarec zenske, tak jsem konecne prelouskala vsechny vase prispevky, zkoukla fota a zhodnotila, ze se jako clovek tvorici a pekne veci vyhledavajici, muzu zapojit do diskuze s vami. Do tedka me to na bermese nejak moc nebralo, ale pak jsem objevila vas a stava se ze mne zavislak.... uz tretim dnem procitam "vintage", "zase vanoce", porad dokola cucim k zooi a jeve na stranky a okukuju napady... :-D
Manzel prohlasil, ze mi hrabe!
no a k tematu:.... nekdo tady hledal navod na magnetickou barvicku, tak jsem neco nasla. Je to sice v nemcine ale na okoukani (pro ty, co nerozumi) je tam toho taky dost. Tahle zenska je ulitla na tvoreni (ze) vseho moznyho. Hodne vecicek muzete vyrabet s detma. Bozi jsou napr. "UHREN" a "BLUMENSTÄNDER"
http://www.prosieben.de/lifestyle_mag...
pak jsem tady nasla i tapety
http://www.tapeto.de/de/Junges-Wohnen...
tak tvorbe zdar a at se vam vsem pekne bydli......
P.S. ....uz jste nekdo nekdy videli MODROU STRECHU???? :-D :-D :-D
ahojky: já už mám z etsy taky staženo pár potvůrek ;-) ...kamarádka bude mít mimčo, tak bych mohla udělat nějakou mimi hračku ;-)
eulalie: ještě ne, ségra zatím shání drát, ale až bude, tak pomalu začnu, abych to všechno stihla, jako ty mám taky státnice....zrovna tvořím ve stylu: laudo, laudas, laudat :-(
a dneska mi odjíždí přítel zpět do spojeného království, chjo....potřebuju promyslet, co mu dám s sebou za dekorace, aby to tam měl útulnější...je to tam jak v kobce
jo, na Etsy jsou úžasné potvůrky pro děcka. Taky jsem si jich pár stáhla k sobě do pc pro inspiraci. Tak ať se daří a nezapomeň pak provětrat foťák a pochlubit se nám!
Já budu dnešní denn trávit učením ]-( , ale samozřejmě vás budu po očku sledovat, jak se činíte 8-) Aspoň se odreaguju od spřežkového pravopisu...bléblé :-p
...to jsem te strasila ja... ;-( :-N ...ach ach. To je mi vas moc lito, znam to. ale ver mi, ze je lepsi to predelat, nez to mit takove jak to "navrhnou" pani obkladaci.........pac my to takove nechali ]-( =-) :-. :-x ....
A uz siju!!!!!! Sice prvotni navleceni niti byl drobny problem, ale uz mi to jde a jdu usit neco pro Rozinku-asi nejakou potvurku a la Etsy hracky :o).....
Jo a na velikonocni deko se taky tesim....ja teda spis delam jakoze jaro, nebo spis jarni vyzdoba nez velikonocni. Ale i tak se tesim.