Holky ahoj. Taky mám problémek. Máme doma v obyváku sloup, je bílí betonový, ale ani beton nezabránil našim kočičkám do něho udělat rýhy. Je to děsný, ten sloup je teď fakt hnusnej a přemýšlíme, jak ho opravit, aby už nešel zničit. Obložit dřevem nelze, kočky to zničí a navíc je kulatý :-|, nějaký nátěr? =-) přítel říkal, že to taky rozškrábaou, myslím nějaký ten lesklý co je pevnější. Dál mě napadlo udělat barevnou mozaiku z rozbitých kachliček (něco ve stylu Hundertwasserhaus), ale asi by ro byla dost pálka a sama to udělat neumím :-|, máte nějaký nápad?
Díky moc moc x-)
tak koukam, ze jsme se preci jen nekam posunuly:o).
Ja se pokusim taky hodit neco o bydleni....
NAs tenhle rok cekaji same dodelavky, coz je desna pruda... :-p. Dodelat, resp. vymalovat chodbu a polozit podlahu (nemate zkusenost s linem co je typ klik-klak?) a pak dat skleneny desky kolem linky misto obkladu-to uz odkladame druhy rok, takze letos se snad zmacknu a zaridim to, pac kdyby to mel delat manzel, tak zase az na presrok ;-).
A prestavela jsem Roze pokojicek, tak ten sem mozna hodim.
Tak se tesim...
Ale mam taky pocit, ze ted jsme se tema vanocema uplne kreativne vybily a alespon ja nemam moc chut a naladu do neceho se zrovna vrhat-co vy?
to já taky doufám, že se to rozjede. Až budu mít chvilku času tak naskenuju pár stránek z časopisu a hodím do albíčka jako inspiraci.
sijen: v tom ti asi neporadím
Fajn počin, Káti. Pochvala. Snad se nám to tu rozjede a kreativně zazelená jako na BRMS! My teď rekonstruujeme ten domek, tak sem budu postupně dávat foto, jak pokračujeme. Zatím jsme u hrubé práce, ale do cca 14 dnů by měla být hotová koupelna, tak snad už začnu s chlubením :-D Jinak se samozřejmě teším na všechny naše kreativní průjmy a dekorace do bydla!
Tak vzhůru do toho, milé dámy!
Přidávám se. A rovnou s dotazem: Jak byste nalepili kameny na sprchový kout. Kontaktní materiál plast a dlaždice. Cementem pro lepení dlaždic.
Na zrcadle drží dobře. U sprchového koutu byla ta samá, ale nárazem se část odlomila. Nevím jestli opravovat nebo strhnout..