Cena interiérových dveří

Profilova fotka
Za kolik tak pořizujete interiérové dveře prosím? Máme v domě 14 ks dveří a cenové nabídky mě podlamují kolena. Prozatím jsem poptávala u Sepos, Sapeli, Prüm. Děkuji :-)
Odpovědět
1
2
Dvere Dre, manzel je byl vybrat primo v Klodsku. Zitra je maji dovezt, tak jsem zvedava... Mame 8 klasickych a jedny posuvne a s dopravou vychazi v prepoctu na cca 37.700,'.
Odpovědět
U nas staly dvere s oblozkami cca 110 000,- dale 8 000 kliky a cca 8 000 montaz. Mame 11 dveri. Dvere mame z DTD.
Odpovědět
@cezetkam vybrala sis ty drazsi :-) . Tak zkus nejake levnejsi znacky. Lide dost chvali prave DRE, MASONIT...
Odpovědět
@cezetkam máme od Masonit za 80tis 14 dveří, z toho polovina plná, polovina s mléčným sklem. Je v tom i montáž a kování a je to z DTD. Sapeli byly řádově o 2tis na dveře dražší i když teda mají větší výběr dekorů
Odpovědět
@bamak když jsem vybíral dveře a navštěvoval prodejny, kde mimo jiné měli i masonite, tak mi všude narovinu řekli, že pokud koukám jen na cenu, tak mi masonite doporučí, jinak že ne. Když mi to řekli dva prodejci, tak nevím, co si o těch dveřích myslet. @cezetkam já vybíral nakonec mezi prüm a sapeli. Byl jsem celkem rozhodnut pro prüm, kde jsem si "vyžadonil" slevu, že byly cenově fajn. Nakonec jsme vzali sapeli přes truhláře, kterej nám dělal nějaké věci na baráku a měl u prodejců ještě větší slevy, než nám prodejci nabízeli. Nezmiňujete cenu, která vás do těch kolen dostala, tak těžko radit, ale já bych se třeba zajímal o to, proč je cena taková? Jestli jsou ty dveře pro vás opravdu tak drahé nebo jestli tam máte nějaké příplatky například za design (modelovou řadu), kliky nebo atypické rozměry? Pokud si pamatuji, tak sapeli měli na svých stránkách celkem pěkný konfigurátor, kde šlo vidět různé cenové rozdíly mezi modelovými řadami. Nezdá se, ale pěkné kliky udělají na ceně taky své. U atypických rozměrů je taky přirážka značná, máme dvoje atypické a z ceny za tyto dveře jsem nadšenej dvakrát nebyl. Jinak za 10 dveří (DTD výplň a CPL povrch, 2 plné bez prosklení) a dvoje obložky jsme dávali asi 85 tisíc a to nám přišlo výborný.
Odpovědět
@puhelin to máte i s montáží nebo budete "instalovat" sami? :)
Odpovědět
@radim83 to je jako se vsim...nekdo chvali, nekdo ne :-) . Ja jsem slysela pozitivni recenze od znamych i od prodejce.
Odpovědět
@puhelin dobrý den, dejte vědět jak jste s dveřmi spokojená :) Také o nich uvažujeme
Odpovědět
@bamak každé zboží má svého kupce. Pokud bych chtěl prostě jen dveře, tak proč ne
Odpovědět
@radim83 hmmmm, ja bych nekoupila sapeli :-) . Meli jsme byte a des. Ale ma je dost lidi kolem a problemy nemaji...takze to bude o tom, ze kdyz vyrabeli nase, tak se nekdo spatne vyspal, nebo ho bolelo v krku :-D. Ted mame prumky, tak snad jsme meli vice stesti.....a co znamena "Jen dvere"? Ty sapelky umi neco vic, nez se otvirat a zavirat =-)
Odpovědět
@puhelin můžete mi potom prosím napsat, případně poslat pár foto, jak to dopadlo? Děkuji
Odpovědět
@cezetkam otázkou je co od dveří očekáváte, ja jsem daval před třemi lety do bytu a jedny stály 18tis.. známý daval do bytu jedny za 3tis i s oblozkami..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
co Solo door?
Odpovědět
Profilova fotka
Za nás teda určitě DRE - jsou to Poláci, ale ty dveře jsou fakt pořádný...máme ty z MDF desky a každý nám je moc chválí....ségra si je ted nechává dělat taky...a ceny jsou skvělé...my je máme od Okna Macek...z poptávaných měli nej cenu...a klika byla zdarma...vyšli cca na 6tis jedny komplet i s montáží
Odpovědět
@kataw Bez montaze, za tu chteli asi 1.200,- za jedny. Koupime si montazni sadu z hobby marketu a zkusime to sami. Bude nam pomahat znamy, ma je uz asi 5 let a od neho jsme dostali a doporuceni na konkretniho prodejce.
Odpovědět
@lucca13 Dobry den. Urcite se pak ozvu. Montovat je manzel chce asi pristi vikend. Myslim, ze za montaz chteli 1.200,-/ks a to se nam uz zdalo dost, tak to zkusime sami.
Odpovědět
@jaroslav1987 Urcite pak nafotim. Manzel je chce montovat pristi vikend.
Odpovědět
@puhelin super díky..
Odpovědět
@cezetkam My jsme si pořídili dveře v Hornbachu, jedny vyšly něco kolem tisícovky bez kování a jsme s nimi spokojení. Máme čistě bílé, ale dekorů tak měli spoustu.
Odpovědět
Pro upresneni... Dvere mame objednane typu Deco, 4 prosklene, 4 plne. Dekor dub polsky, na strukturu. Bez kliky a bez montaze. Cena je i s dopravou (250 zl.). Po prepoctu cca 37.700,-.
Odpovědět
@bamak no jasně že jo, umí ještě hezky vypadat :-D pokud chce někdo prostě jenom dveře a neřeší jaký jsou a jak vypadají, tak ať si klidně vezme co chce.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena dveří je dost široký pojem, musíte porovnávat to samé - takže jaké dveře, jaký materiál, jaké provedení, obložky... když Vám řeknu, že nám jedny dveře vychází na 13.500,- Kč, jak to porovnáte s Vaší nabídkou... ale pokud můžu vlastní zkušenost, poptávali jsme sapeli ve dvou prodejnách a cenový rozdíl byl více jak 20 tis. ;-)
Odpovědět
@cezetkam My si objednavali cca pred mesicem 8 dveri od Sapeli. Vcetne zarubni, kovani a montaze jsme se dostali na necelych 80tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Od firmy, která nám dělala podlahovou krytinu jsme vybrali i dveře Invado -typ Erkado (snad to píšu dobře) dub sonoma, 2x posuvné s mléčný sklem, 3x plné dveře a 6x s částečným prosklením mléčným sklem. Oblozky, dvoje na míru (ta nosná zeď se už fakt nedala zúžit kvůli vestavné skříni)... Celkem cena 85tis za vše včetně montáže. Když jsem viděla montáž na vlastní oči, říkám si, že my bychom si to ladili snad měsíc 😂
Odpovědět
@radim83 tak nevim jestli je Sapeli vyhra... aktualne mam vsecch 11ks dveri na reklamaci a vyrabi nove... staly kolem 100tis, priplatky jako zaoblena hrana, dutinkova drevotriska, celoplosny laminat, magneticke zamky.... no vsechny dvere co dodaly mely exkluzivne rozjete hrany...
Odpovědět
Profilova fotka
Cenové nabídky mám i na 208 000,- od Sapeli - řada NOTE bez kování, nejlevnější nabídka od Sapeli Elegant comfort eko bílá 109 000,- bez kování...tato cena není omdlévací, ale zpracování hrany dveří, a vzhled se nám nelíbí...mám malé dítě a ráda bych dveře "na celý život" :-) takže požadavky mám vyšší, tím pádem i cena stoupá..Teď vítězí SEPOS Quatro..děkuji moc za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
@doog od Masonite mám nabídku, ale povrchová úprava dveří - bílá vodou ředitelná barva - vydrží dveře nárazy vysavače, odrážedla a dalších nástrah? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak děkuji, mrknu na DRE ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaroslav1987 funkčnost beru jako samozřejmost, ráda bych, aby byly pěkné a dlouho vydržely. Vybírám tedy lepší povrchovou úpravu, DTD. Myslím, že až tak náročná nejsem, barva bude bílá, a když někdo známý příjde, že dal za desatery dveře i se zárubní 40 000, říkám si, kde je chyba :-D
Odpovědět
@mitote a co vám mám na to jako napsat? Znám spokojené majitele dveří sapeli a my jsme zatím mezi nima. To že vaší zakázku pokakali, to je mi líto, ale to se může stát i jinde.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?