Černé kliky/bílé dveře

Ahoj, máte doma černé kliky k bílým dveřím? Spokojenost? Nebo jen lítáte s hadrem, ptotože je vidět každé zrnko prachu? To stejné u kuchyňské linky-černá madla? Líbí se mi to, ale co praktičnost? Několikrát za den utírám varnou desku , jak je na ní vidět prach,jak je černá,je to tam hodně vidět. Tak nevím zda si přidělávat práci ještě s černými klikami...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lk123:

Ahoj, máte doma černé kliky k bílým dveřím? Spok…
@lk123 Ak Vám vadí prach natoľko, že niekoľkokrát denne utierate varnú dosku, nedávajte si čierne kliky ani madlá.
Odpovědět
Tak ono je všeobecně známé, že když máš černé baterie nebo třeba madla/kličky, tak ta údržba bude o něco náročnější než u jiných barev. Pokud vám to vadí, raději si je nedávejte.
Odpovědět
Černá je krásná, elegantní, moderní... a brutálně nepraktická na údržbu 😅
Odpovědět
Profilova fotka
Máme černé kliky na bílých dveří. Prach na nich nijak nepozoruji. Nejspíš proto, že jak se s nimi otáčí a dveřmi se pohybuje, tak prach nemá šanci ulpět.... Druhá věc jsou upatlaný bílý futra a dveře od děcek :)
Odpovědět
Také máme černé kliky na bílých dveřích. Kliky jsou v pohodě, na nich není vidět prakticky nic. Bílé dveře je nutné jednou za čas kolem klik přetřít, protože se občas zapomeneme a otevřeme je tlakem na ploše kolem kliky a tam už špína vidět je. Takže za mě naprosto v pohodě, kliky se stejně musí umýt i když na nich špína není vidět, a tak se rovnou vezmou i dveře tam, kde je potřeba.
Odpovědět
Máme černé kliky na dveřích (ikdyž nejsou bílé) a i madla u kuchyně. Na klikách nepozoruji ulpívání prachu. Ale na jedné se začala díky prstýnkům olupovat barva. Co se týče madel v kuchyni, tam se prach usazuje. Nepoužíváme všechny madla každý den. Nemáme ale masivní, tak to není tolik vidět. Prach na varné desce mi také vadí, ale neuklízím ho několikrát denně. Takže v kuchyni to pro vás asi nebude to pravé ořechové.
Odpovědět
Profilova fotka

@lk123 já nevím zda jsou horší ty bíle dveře nebo černé kliky 😅
Odpovědět

@lk123 já si myslím že ty kliky zas tak pracné nebudou co se prachu týče. Přeci jenom se chytjí podchíli takže se ten prach z nich stejně nějak setře 😄 Ale to bych asi musela být už jiný Monk abych sledovala jestli mám zaprášený kliky na dveřích 🙈
Odpovědět
Profilova fotka
Černé kliky a madla máme doma, je na nich víc vidět prach a otisky, ale není to nic hrozného – stačí utřít jednou za pár dní. Praktičtější jsou matné povrchy nebo práškově lakovaný kov – na těch nejsou tolik vidět otisky. Existují i varianty s „anti-fingerprint“ úpravou, hlavně u kuchyňských úchytek. Celkově – pokud se ti to líbí, dá se to zvládnout i z praktického hlediska.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jiri_v:

@lk123 já nevím zda jsou horší ty bíle dveře nebo…
@jiri_v To je asi fakt otázka vkusu. Ale černé kliky s bílými dveřmi jsou teď dost populární – působí to minimalisticky a podle mě to vypadá fakt pěkně🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:

Černé kliky a madla máme doma, je na nich víc vid…
@p_e_t_r_dv to me taky napadlo,takovy jako hrubsi kov, sice tmavy,ale hrubsi a snazsi na udrzbu👍
Odpovědět
Samozřejmě, to je kombinace, kterou nic nezkazíte, právě naopak. Je to moderní, vkusné a nadčasové, za mě top volba.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:

@jiri_v To je asi fakt otázka vkusu. Ale černé kl…
@p_e_t_r_dv Je to moderní, neutrální a nadčasové, myslím, že to teď mnoho lidí tak dává, protože tato kombinace skvěle ladí i s jakýmkoli nábytkem i podlahou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?