Odpověď na příspěvek od lk123:
Ahoj, máte doma černé kliky k bílým dveřím? Spok… @lk123 Ak Vám vadí prach natoľko, že niekoľkokrát denne utierate varnú dosku, nedávajte si čierne kliky ani madlá.Odpověď na příspěvek od lk123:
Ahoj, máte doma černé kliky k bílým dveřím? Spok… @lk123 já nevím zda jsou horší ty bíle dveře nebo černé kliky 😅Odpověď na příspěvek od lk123:
Ahoj, máte doma černé kliky k bílým dveřím? Spok… @lk123 já si myslím že ty kliky zas tak pracné nebudou co se prachu týče. Přeci jenom se chytjí podchíli takže se ten prach z nich stejně nějak setře 😄 Ale to bych asi musela být už jiný Monk abych sledovala jestli mám zaprášený kliky na dveřích 🙈Odpověď na příspěvek od jiri_v:
@lk123 já nevím zda jsou horší ty bíle dveře nebo… @jiri_v To je asi fakt otázka vkusu. Ale černé kliky s bílými dveřmi jsou teď dost populární – působí to minimalisticky a podle mě to vypadá fakt pěkně🙂Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:
Černé kliky a madla máme doma, je na nich víc vid… @p_e_t_r_dv to me taky napadlo,takovy jako hrubsi kov, sice tmavy,ale hrubsi a snazsi na udrzbu👍Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:
@jiri_v To je asi fakt otázka vkusu. Ale černé kl… @p_e_t_r_dv Je to moderní, neutrální a nadčasové, myslím, že to teď mnoho lidí tak dává, protože tato kombinace skvěle ladí i s jakýmkoli nábytkem i podlahou.