Dveře Masonite CPL bílé hladké, jaké jsou opravdu?

Profilova fotka
Chceme si koupit interiérové plné bílé dveře CPL laminát buď Sapelli Elegant 10 nebo Masonite. Zatímco od Sapelli mají všude vzorník, na vzorník od Masonite jsem zatím nenarazila a pokud měli bílé dveře /Bauhause, OBI/, pak to byly dveře s fólií nebo lakované, které v bílé barvě ani nejsou v katalogu, kvalita povrchu byla špatná /na dotaz proč jsou jedny hrubé a druhé hladké odpověděl prodavač, že se jim asi nepovedl nástřik/ a ani je nechceme. Jedná se mi to, aby byly dveře v CPL opravdu hladké a jasně bílé, od jiné firmy jsem viděla dveře s povrchem CPL hrubé a nažloutlé /napsáno bylo bílá/, což nechci. Děkuji
Odpovědět
Máme dveře Masonite v laminu jak plné, tak prosklené - hladké, bílé a jsou opravdu krásně hladké a bílé. Tyto dveře prodává firma Sepos a mají pobočky ve větších městech, takže bych doporučovala zajet se tam podívat, vše mají vystavené. Mám vynikající zkušenost s nákupem přes jejich e-shop a otřesnou zkušenost s ostravskou pobočkou firmy.
Odpovědět
Profilova fotka
Firma Sepos má nejbližší pobočku v Praze tj. 100km. U nás a v Liberci je prodává pár firem, ale zatím v žádné, kterou jsem navštívila, neměli ani bílé dveře, ani vzorník, ve čtvrtek jsem se chystala do další, ale teď už ani nemusím, když vím, že jsou krásně hladké a bílé. Takže díky moc za pomoc:-)
Odpovědět
Tak to je pech, to chápu. Ráda jsem poradila.
Odpovědět
zdravím, taky jsem po masonitech pokukovala, měla jsem výbornou nabídku.Pak nám prodejce doporučil, zajet se podívat do jejich showroomu, a katastrofa, hned u vstupu vystavené asi devatery bílé dveře na jedné zdi s různým prosklením - na oko super, ale zblízka, tedy pro mne katastrofa, co jsem chtěla - bylo hlavně aby "spoje" hrany dveří - byly také bílé jako ty dveře - všude škvíry, takže hrany všech dveří měli šedo-hnědou linku, která svítila do daleka. Začištění obložek!!! moc se s tím nepiplali. Prodejce mi říkal, jestli tam náhodou neměli vystavenu 2.jakost, ale, že by v naleštěném showroomu, ukazovali 2.jakost? Já bych asi ukazovala to nejlepší, co mám. Co se týče povrchu, který jsi viděla, tak to není o "povedení a nepovedení" nástřiku, ale mají 2 bílé barvy, jedna je hladká a jedna je taková hrubší. Na obranu Masonitových dveří - tato hrana je na všech bílých dveřích, které byly "polepeny" a které jsem následně viděla, takže tuhle "nedokonalost" měli úplně všechny, včetně mnohem dražších dveří. Někomu to třeba nevadí, mně bohužel ano. Existují i "zapravovací" tužky bílé barvy, tím se přetře ta hrana a je po problému. Jediné dveře v bílém provedení, které tohle neměly, byly dveře stříkané a lakované - třeba i masonity jsem viděla ve světle zelinkavé barvě a ty byly stříkané a ty vypadali super. Lakované jsou s cenou trošku někde jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nakonec vzali právě kvůli těm spojům na hranách dveří jiné dveře se zaoblenou hranou a přetaženým CPL, resp. u nás HPS, takže spoje nejsou:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
a můžu se zeptat, jaké jste Dannyst nakonec vzali ? Ty neopracované hrany mi také vadí :-(
Odpovědět
@dannyst @kaste81 aby to došlo a taky mě to zajímá.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaste81 @kamilape My jsme nakonec koupili v Bauhausu německé dveře, laminátový povrch HPL tl. 0,4mm, mají oblou hranu vyrobenou postformingovou technologií, vypadají pěkně a byly za dobré peníze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?