Interierové dvere z Polska. Máte skúsenosť?

Profilova fotka
Má nekdo s týmto skusenosti???
Odpovědět
Nechapu otazku, to je jako "zkusenosti s dvermi z Ceska" :-N Mas na mysli konkretniho vyroce?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím tím že či má nekdo interierové dvere z Polska.A jestli ano tak jaké máte skusenosti.
Odpovědět
Zuzko, jak tě napadly dveře z PL ? Říkal někdo, že jsou hezké a levné ? Nebo si je někde viděla? Taky by mě to zajímalo.
Odpovědět
A v cem se lisi od ceskych?
Odpovědět
Milá zuzka ja mám dvere od firmy centurion ktorá ich dováža z polska už dva roky a som spokojná,dnes som sa dozvedela že aj obchod ktorý tu predáva borovicový nábytok chodí do polska po veci,lebo je to ovela lacnejšie ako u nás.Vraj dokonca poliaci vyvážajú veci do nemecka a šmejdy predávajú tu,ale rozlíšiť to je velmi ťažké.
Odpovědět
My jsme si dnes objednali dveře z Polska Porta Doors, nejsou levnější než Sapeli, ale prý jsou kvalitnější. Chtěli jsme CPL Lamino, plné za 2800,- obložka asi 2500,-
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme v rámci šetření taky hledali levnější dveře a narazili jsme na sklad ve Wodzislawi přechod přez CHalupki.Měli velký výprodej a jedny dveře s futrama bez obložek 2/3 sklo nás vyšly na 700,-kč.Bílé jsou foliované s vylisovanými léty, imitace zlatý dub jsou obyčejnější,léta nejsou vylisovaná,jen nakreslená.Slouží nám už rok a půl bez známek opotřebení.Paradox je,že je vyrábí Jihlava pod názvem Clasen.Myslím že jsou v prodeji i v Baumax apod....,ale za výrazně vyšší cenu. V kažbém případě se oplatí,pokud chcete ušetřit,zajet si do Polska pro dveře sami.Mám zjištěné,že dovozci si za dovoz případně i montáž účtují až 100% přirážku. ]-(
Odpovědět
greaca -objednávku ti schvaluji i když bych polemizoval,že jsou kvalitnější,spíš stejně kvalitní 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Proc jezdit do polska???? Tam maji uplne jine rozmery, a navic takova dalka kvuli 200Kč?? nechapu..... Levnych vyrobcu je hodne, treba dvere-rostra.cz nebo dokonce hornbach
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Kupoval jsem předloni Invada a myslím si, že svoji službu odvedou také (prodejce mi ovšem původně tvrdil, že je vyrábí na Slovensku, ale to nebyla pravda...). Bohužel některé nepřesnosti a nedodělky mne již od další koupě odradily- Dodali mi špatný rozměr jedněch zárubní (neměcký rozměr), takže jsem musel dalších 6 týdnů (celkem tedy 13týdnů) čekat než mi je předělají. Na protipožárních zárubních dodali obrácené kování k západce, takže dveře pořádně nedovíraly. Dveře jsou mírně prohlé, takže při úplném zatmění jde vidět, kde nedoléhají, protože je tam průsvit. Při montáži bylo vidět, že dveře i zárubně jsou doslova z tvrzeného papíru.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
ahoj, obnovuju otázku. chtěli bychom levné, ale kvalitní :)) dveře z Polska - nejlépe CPL, dekor ořech. jsme ze Dvora Králové, takže se jedná o dveře (resp. polské firmy) z okolí Kudowy Zdroje, Klodzka, Lubawky, Kamienne (Jelenie) Gory, Walbrzychu a Swiednice. díky za tipy ;)
Odpovědět
@nase.lenicka Lenicko, nechci Vám brát iluze, ale stále platí, že jsou věci levné nebo kvalitní. Samozřejmě, že jsou i koumáci, kteří nabízejí nekvlitní a drahé.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
My mame prave dvere evropske normy 210, stavebni otvor 215, proto taky uvazujeme o dverich z Polska, kde maji take evropskou normu dveri 210. Takze o Polskych uvazujeme tez.
Odpovědět
Profilova fotka
máme dveře z Polska, montovali jsme sami ještě dvoje zbyva namontovat . Máme Artens nebo tak nějak proto že jsme chtěli posuvné a to ne každý výrobce děla. Jsou CPL, bílé +sklo, ten moderní vzor(proužky). Tady podobné nebo stejné stali přez 7 tis, pozor bez ničeho, bez klíky, zámku, myslím dveře +zárubeň. Tam nas vyšlí max na 3700 se zámkem, klíkou která tady stoji mimochodem 750 Kč :-| =-) dokonce i s pěnou :-D. Možna to není málo ale tyd za tu cenu tu kvalitu nedostanu. Jo a nejsou papírové máme je hodně těžké, je to dřevo potaž. laminatovou folii. Kupovali jsme v Leroy merlin, dostaneš tam i slevu 5%, i když budou v akci třeba, daji se vratit kdy koliv kdyby něco.Ale pozor než si je odvezete podívej se jestli není nikde prasklina nebo něco , nam se to stalo a zjistili jsme to až doma , tak jsme jeli a to nam neuznali tak jsme doplatili 30% ceny a dali nam nové.Jinak (teď se na mně spustí vlna nespokojených :-D a nahněvaných) naprosta většina všech dveři se vyrabí v Polsku, akorat výrobce je děla pro naš trh v jiné velikosti. Toď vše. Snad jsem poradila )) :-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?