Odpověď na příspěvek od luj89:
Ahoj, dokončujeme domeček a poohlížíme se po inte… @luj89 Na kolaudáciu potrebujete akurát dvere na záchod. No a potom si ešte dajte dvere do kúpeľne a je to naviac lowcost riešenie s tým,že to môžu byť aj kvalitné dvere, keď ich je málo. Bez dverí sa normálne dá fungovať aj dlhodobo, kým našetríte a dokúpite ostatné. A možno zistíte, že ich polovicu vlastne vôbec nepotrebujete. A čo sa týka pomeru cena/kvalita, určite si cenový strop na jeden kus a potom porovnávajte.Odpověď na příspěvek od puhelin:
Určitě doporučuji dveře Dre. Kupovali jsme je v K… @puhelin dekuji, Klodzko mame celkem blizko. Nicmene vyplati se to jeste dnes? Tapetou myslite folii? A jak vyska? Mate klasickou ceskou normu?Odpověď na příspěvek od luj89:
@puhelin dekuji, Klodzko mame celkem blizko. Nicm… @luj89 Máme českou normu, to jsme při sepsání objednávky uvedli. O dnešních cenách přehled nemám, chtěla jsem spíš doporučit firmu. Povrch je folie, ano.Odpověď na příspěvek od puhelin:
@luj89 Máme českou normu, to jsme při sepsání obj… @puhelin Tak to rada ctu, ze se Vam folie neloupe. Dekuji za tip.Odpověď na příspěvek od luj89:
@puhelin Tak to rada ctu, ze se Vam folie neloupe… @luj89 Báli jsme se toho, byla to vlastně taková lowcost varianta, než děti vyrostou. Samozřejmě do toho občas narazily, já se sušákem jednou také, ale ta oděrka se dál neloupala, nebo jinak nezvětšovala, takže nás zatím mile překvapují.Odpověď na příspěvek od luj89:
Ahoj, dokončujeme domeček a poohlížíme se po inte… @luj89 Sapeli nebo JAF HOLZ. Mají i levnější varianty, které nejsou špatné. Fóliové dveře jsou v pohodě, zvlášť do koupelny, protože jsou odolné proti vlhkosti. A taky se dobře udržují. Jen si dej pozor, aby to byla kvalitní fólie, aby ti to dlouho vydrželo. 😊Odpověď na příspěvek od stelholi:
@luj89 Sapeli nebo JAF HOLZ. Mají i levnější vari… @stelholi Když jsem to před pár lety řešil, tak za cenu dveří sapeli byly dveře erkado i s obložkama. V bytě jsme kdysi sapeli dávali.Odpověď na příspěvek od kofejn:
@stelholi Když jsem to před pár lety řešil, tak z… @kofejn Nám se Sapeli zdáli moc draho. Nevím, jak je to teď, ale pochybuju, že by někdo šel s cenou dolů.