Máte v patře i v přízemí vašeho domu stejný dekor dveří?

Dobrý večer, ráda bych se zeptala,zda máte v patře i v přízemí vašeho domu stejný dekor dveří....nebo zda jste volili jiný druh(odstín,vzor) dveří s ohledem na ostatní vybavení Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Mame vsude stejne, ale treba podlahu mame jednu v prizemi a jiny dekor v patre
Odpovědět
za mě určitě stejné, jinak je to jak u pejska a kočičky. Ale každému se líbí něco jinému. Nicméně designer by řekl "všude stejné" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si ani nedovedu představit mít na každém patře jiné. Máme vše ve stejném dekoru, jak dveře, tak dřevo které je v domě
Odpovědět
Profilova fotka
Dveře máme v celém domě stejné, ale třeba podlahu máme vinyl v přízemí /kuchyň + obývák/ tmavou a v patře /komplet patro bez koupelny/ světlou .
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna se dohadujeme o podobné věci - máme v bytě čtvery dveře, barva bude určitě stejná, tam se shodneme, ale dumáme nad rozložením - plné dveře/dveře se svislým matným sklem... máme koupelnu, záchod, obývák a ložnici... kam které?
Odpovědět
Profilova fotka
Dekor dveří máme v obou patrech stejný, ale typ dveří máme jiný v koupelnách + komorě - tam jsou plné dveře a v ostatních pokojích jsou se skleněnou výplní.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame jiny. Dole tmave,tmave podlahy. Nahore ke stresnim oknum budou dvere svetle,podlaha taky. Nijak rusive mi to neprijde. Proskleni dole vsude stejne,vrsek zvazujeme..zatim mame jedny vice prosklene,ale nevim jak koupelna a decaky.
Odpovědět
Profilova fotka
My mámev obou patrech stejné (typ i barvu), jen oboje záchodové mají úzký pruh mléčného skla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano,máme všude stejné dveře,jen dveře mezi chodbou a obývákem jsou se sklem,i podlaha je všude stejná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?