Posuvné dveře do hotového bytu, jde to?

Zdravím, je reálné dát posuvné dveře do novostavby, která už je ale hotová s klasickými dveřmi? Klientské změny nestíháme :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@ookami_hime Reálné to je, jen budete muset rozkopat zdi a nebo nemít posuvné dveře v pouzdru, ale na stěně. My jsme to také nestihli, resp. stihli jsme jen klientské změny na obklady aj. ale už ne na stěny. Prý se dá udělat vše, alespoň my jsme to probírali s architektkou a říkala, že by to neměl být problém. Takže nevěs hlavu :)
Odpovědět
Díky moc! :)
Odpovědět
@ookami_hime my třeba uvažujeme o těchto, a na ty nepotřebujete nic. můžete v podstatě klidně nechat i futra a tak. Ale jsou dobré do místností, kde asi nechcete extra zvukovou izolaci a tak. Ale to posuvné jsou obecně horší. Já bych tyto chtěla jako k šatně, že bych vůbec nedávala skříň, ale prostor oddělila jen dveřmi. JInak je druhů spousta, podle přidělání a vždycky všechno jde, toho se nebojte.
Odpovědět
@vitezove a máte vyhlídnuté nějaké od konkrétní společnosti? Jedná se nám primárně o dveře mezi obývacím pokojem a chodbou, spíš aby tam něco bylo, čím by to šlo zavřít, po většinu doby by stejně bylo otevřeno. Nevíte jaký prostor od stěny je potřeba ponechat na té jedné straně, aby šly dveře posouvat?
Odpovědět
@ookami_hime taky máme dřevostavbu. Pokud budete chtít posuvné jen po stěně, tak je asi dobré se zeptat stavebníka, jestli vám to konstrukce unesou nebo pokud ještě nemáte hotovo, aby vám tam dali výdřevu.
Odpovědět
@martinam76 tohle řeším do bytu :) dřevostavba nakonec asi nevýjde :/ ale děkuji! :)
Odpovědět
@ookami_hime Pokud to chcete jen opticky rozdělit a ne odhlučnit, tak bych možná uvažovala o japonské stěně :-)
Odpovědět
@bamak to už je asi moc slabé :-D ty posuvné dveře to neodhluční vůbec? Samozřejmě neočekávám, že to bude stejně dobré jako v případě klasických dveří, ale nějaké částečné odhlučnění jsem očekávala. Bylo by to na chodby, aby se šlo oblékat a nerušit lidi v obývacím pokoji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?