Zkušenosti s dveřmi Voster či Dre

Ahoj,má někdo zkušenosti s těmito dveřmi? Chtěla jsem Porta doors, ale uvidíme, nechám si nacenit i tyto, jen nevím..vesměs všichni Poláci, jen prý porta nestíhá a čeká se až 14-16 týdnů 😕
Odpovědět
1
2
My mame Dre dvere a jsme velmi spokojeni. Cena odpovida, ale s detmi jsme drazsi dvere kupovat nechteli.
Odpovědět
@puhelin my úplně drahé taky nechceme, ale já zase chci aby něco vydrželi, máme dítě a kočku. Měli jsme v bytě Porta doors, tak cca vím, ale tyto neznám a ještě nám paní dala polské katalogy, tak si moc nepočtu ]-( musím hledat na netu
Odpovědět
V porovnání Porta/DRE byly DRE lepší a přesnější. Hlavně jejich rámové dveře byly profesionálně zpracované - žádná voština. Podle mě není ani tak důležitý výrobce dveří (pracovala jsem jako prodejce dveří PRÜM, Porta, Dre, Invado, CAG), jako spíš povrchový materiál a výplň. Určitě se vyplatí jít do CPL a místo voštiny volit alespoň dutinovou DTD desku.
Odpovědět
@ivaa32 My jsme pro ne byli primo v Polsku, takze jsme tam i vybrali presny dekor. Uz jsem tu nekde pred casem popisovala nakup, mame je presne rok, tak snad to dohledam. Montovali jsme si je sami, za jedny chteli asi 1200,-, coz uz na nas bylo hodne v pomeru k cene tech dveri a zarubni.
Odpovědět
Voster jsem teď objednal a vypadaly poměrně kvalitní. Jsem zvědav :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme DRE přes 2 roky a jsme spokojení. Když se jim něco stane, tak to za tu cenu tak nebolí, ale zatím dobré. Zatom se niv nestalo. Máme 40kg psa a dítě rok a pul. Každý kdo k nám přijde, tak dveře pochvali. https://static.4nets.sk/photo/99/1190...
Odpovědět
@edcbubu vostinu určitě nechci, s tím počítám :-) a co cag? Mě přijdou dražší, jak tyto ostatní. Chtěla jsem dveře něco jako Porta Doors Koncept ( vodorovné pásy skla, užší nebo širší).
Odpovědět
@puhelin aha, já vybírám dveře, aby jedny vyšli se vším všudy 7-8tisíc max. Bohužel do Polska manžel nepojede..
Odpovědět
@ivaa32 Tak to máš blbé. Kvalita rádoby českých dveří v té ceně (dveře + zárubně) je naprosto srovnatelná s těmi polskými a nebál bych se říct, že to Poláci mají i kvalitnější. U nás na hranicích má polské dveře hromada lidí a všichni si je chválí. To si ale musí člověk posoudit sám.
Odpovědět
@andik.cz ty jsou hezké :-) já chci spíš se sklem, ale uvidíme jak nakonec dopadnu :-D
Odpovědět
@davex bohužel, musíme vybírat tady, i kdyz poláky nemáme úplně daleko, jsme od Pardubic, ale manžel mi řekne, že jsem se zbláznila, abych jezdila pro dveře tak daleko |-| ale stejně do nich asi půjdeme, i kdyz tady jsou dražší asi
Odpovědět
@ivaa32 No já kupoval dveře Voster v Česku, ale vyšly mě levněji, než v Polsku. Ono stačí mít trochu obchodního ducha a dá se domluvit zajímavá cena i tady.
Odpovědět
Článek se načítá
@ivaa32 nerada jsem je doporuvovala, protoze jsme resili nejake reklamace a neco tak arogantniho, jako byl nas obchodak jsem dlouho nevidela. Ale nechci kvuli jednomu blbci hanit celou firmu. Meli jsme za tech asi 50 kompletnich objednavek dve reklamace - jednou dodali spatne dvere (L/P) akorat to byly zrovna vstupni a zjistilo se to ve chvili, kdy chlapi vybourali stare dvere v byte a ony tam ty nove nesedely a reklamaci chteli resit vyrobou novych, takze nekolik tydnu. Dohadali jsme se, ze at si to zaridi jak chcou, ale ze druhy den tam nejake dvere privezou, aby v byte nebyli bez vstupnich dveri. Druhou reklamaci byly odlepujici se listy u jedne zakazky, kdy asi po mesici prijeli a dvere odvezli, takze zakaznik byl skoro 4 tydny v byte komplet tentokrat bez vnitrnich dveri.
Odpovědět
@ivaa32 My jsme kousek od Pardubic, manzel je jel vybrat do Klodska. Zaplatil zalohu a privezli nam je az domu.
Odpovědět
@ivaa32 Mame typ Deco, 4 prosklene, 4 plne, 1 posuvne. Dekor dub polsky. Bez kliky a bez montaze. Cena je i s dopravou (250 zl.). Po prepoctu cca 37.700,-.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 tak je jasné, že každému se líbí jiné a jiná barva, já to dala jen jako, že vypadají dobře na pohled za tu cenu. Máme i se sklem, i posuvné do pouzdra se sklem a s žádnými nebyl zatim problém. ;-) Například ty z obrázku jsou bezfalcove s magnetickým zámkem.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 tu jsou ty posuvné se sklem, 110cm široké
Odpovědět
@edcbubu které jsi nerada doporučovala?
Odpovědět
@puhelin my vybíráme Chrudim, Heřmanův městec. Příští týden dám poptávku tady v Chrudimi. Teď jsme dostali cenovou nabídku na Cag a teda nic moc :-|
Odpovědět
@andik.cz mě se jako tvoje dveře líbí, jen se chci pořád držet toho skla :-) i kdyz možná kvůli ceně budu muset ustoupit a dát plné, uvidíme :-| právě bych chtěla něco jako máte ty posuvky i třeba užší sklo, tak jsem zvědavá, bude fakt asi rozhodovat cenová nabídka ;-(
Odpovědět
@ivaa32 A kdybyste si do toho Polska udelali vylet? Nam se to vyznamne vyplatilo. Oni jsou na ceske zakazniky zvykli, bez jedineho polskeho slova jsme vyridili vse. Jen pak do navigace zadali sice spravnou obec, ale v jinem kraji a bohuzel se trochu vic projeli, ale i tak prijeli vysmati :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme DRE už 5 let, kupovali jsme přímo v Polsku, pak je tam i vyzvedli. Máme řadu Premium, byly jedny z nejdražších, ale zdály se nám nejlepší. Žádnej papundekl, jsou pěkně těžký. Máme i s prolisem skla. Brali jsme celkem šestery - 4x80cm, 1x70cm, 1x60cm. Troje klasický, troje posuvy. Všechno dohromady včetně klik nás stálo necelých 35tis. To byla částka, na kterou jsme se u nás neměli šanci dostat. Kdybych se dneska rozhodovala znovu, půjdu do nich zase.
Odpovědět
@puhelin fakt nevím, jestli manžela ukecám :-| jsem ráda, když mě vyveze do Hradce a už kolikrát nadává :-D je teď dost na nervy z toho stavění :-| a kam teda přímo zajet v polsku?
Odpovědět
@puhelin a oni vám je i namontovali se vším všudy?
Odpovědět
@worn ty jo,vy mě snad donutíte vyrazit do polska :-D =-) my máme 11 dveří, takže masakr a teď právě nabídka Cag přes sto tisíc a ještě voština :-|
Odpovědět
@ivaa32 jo už to vidím, psal jsi to. A oni jsou schopný přijet a namontovat se vším všudy? A co pak případná reklamace?
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 já jen upozorním, že Poláci mají jiné rozměry dveří. je potřeba vyšší stavební otvor. ale věřím tomu, že umí vyrobit i naše rozměry. jen je potřeba si to ohlídat. já jsem si stavební otvory připravil na polskou normu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 Jak píši, ja nevnucuju náš typ dveří, jen dávám fotku, ze i levné polské dveře vypadají dobře, umi bezfalc... My 12 dveří, 4x jsou bezfalc, 2x posuvne se sklem, zbytek dveře plné, magnetické zamky, včetně kování a montáže 65tis a to nám přišlo super, ty bezfalcove jsou jinde fakt drahé. A jejich cpl mi přijde ok. Už dveře párkrát ránu dostala od psa, od hraček, vysavačem a jsou stále jako nové. Kamarádka když viděla DRE u nás, tak si je taky dala do bytu (samo jiný typ a jiný dekor)
Odpovědět
@2masoni aha, tak to my máme asi normální stavební otvor. Uvidím, zatím poptam tady
Odpovědět
@andik.cz a kde jste kupovali a stavební otvory máte podle české normy? Viz.jak psal 2masoni
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?