Central rádio v dome, máte skúsenosť?

Profilova fotka
Prosim, mate niekto skusenost? chcela by som radio s moznostou pocuvania (zap/vyp) kdekolvek v dome, ovladac je na stene, vyzera ako ovladac kurenia. ved ja to ani neviem pomenovat. kto ma urcite vie ;-) prosim o pripadnu odpoved do posty. velmi pekne dakujem, neviem to ani vygooglit kde mam hladat!
Odpovědět
třeba tohle: http://www117.abb.com/catalog.asp?the...
Odpovědět
My máme od ABB... ovládací jednotka (vypadá podobně jako vypínač) je umístěná na stěně a reproduktor máme na stropě. V domě máme celkem dva takové ovladače (v horní koupelně a sauně) a dole v obýváku máme krabičku podobného typu, kde si mohu zastračit konektor např. z věže nebo z Mp3 a na ovladači si to pak pustím. Doporučuji si jednotku na konektor dát hned vedle ovladače, neb to, že jsme si ji dali jen dolů do obýváku je naprd. Musím běhat nahoru dolů jak blbec. Jinak co se týče ovládání - je jednoduché, ale nastavení stanic je neskutečná pakárna... ale je tam návod, takže po důkladném nastudování a pomačkání všeho možného se nám to nakonec podařilo naladit. Co se týče basů a kvality zvuku - super!!! Nemůžem si to vynachválit. Manža už se jinak než s puštěným audio sprchovat a holit neumí. Doporučuji! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@alcar ... ahoj, taky plánujeme vestavěné rádio od ABB do koupelny ...můžu se zeptat, jak se to řeší s kvalitou signálu pokud by byl v tom místě naprd??? díky, pokud víš .... prosím do IP ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?