Co nesmí chybět v loftu?

Profilova fotka
Doporučujeme článek 📌7 věcí, které nesmí chybět v loftu. Takto si vytvoříte industriální bydlení📌 Industriální nebo loftový styl bydlení zažívá znovuzrození a v dnešní době je mimořádně oblíbený. Máme pro vás 7 tipů, díky kterým si i vy vytvoříte dokonalé industriální bydlení ➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/... Doporučujeme i krásné interiérové ​​inspirace od reálných uživatelů (Střecháčů) ➡️ https://www.modrastrecha.cz/inspirati...
Odpovědět
Kolik je těhle divokých názvů pro různe styly interiéru?😃 Jako nějak se v tom začínám strácet. Mi to tak přijde že vznikají pořád nové a nové.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od sellir:

Kolik je těhle divokých názvů pro různe styly int…
@sellir toto je konkrétne industrálny v loftovom byte. Ale minulý rok napríklad prišiel do módy Barbiecore :-) Písala som o ňom pre jednu dizajnérku a čumela som. Barbiecore ako nový trend v interiéri sa inšpiroval estetikou a štýlom charakteristickým pre Barbie. Kombinuje jemné pastelové farby, minimalistické prvky a hravé detaily. Prináša do domov žiarivé odtiene ružovej, modrej a fialovej a kombinuje ich s kovovými prvkami a lesklými povrchmi. Vieš si predstaviť :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Za mě do loftu patří hlavně něco osobního, co tomu dá trochu srdce. Ty industriální věci a otevřený prostor jsou super, ale bez detailů je to trochu chladný. Co mě fakt baví a vždycky mi udělá radost, když na to kouknu, je hvězdná mapa, máme ji z Povesto. Můžeš si tam nastavit konkrétní datum a místo, třeba když se narodilo dítě, nějaký silný okamžik, výročí… prostě vzpomínka, co ti zůstane navždycky na očích. A ještě to vypadá fakt pěkně na zdi, oživí to prostor a má to smysl.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od martajane:

Za mě do loftu patří hlavně něco osobního, co tom…
@martajane Jo, tohle je celkem hezký, minimalistický. To se mi líbí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?