Je vhodné kupovat drobné věci do kuchyně od vietnamců?

Je vhodné kupovat různé drobné neelktrické věci do kuchyně (hrnce, příbory, vařečky, misky, tácy atd. atd.) od vietnamců? Předpokládám že to tam bude (o dost?) levnější než jinde? Chci se ale zeptat jak je na tom kvalita? 1) Vydrží to něco? 2) Jak je na tom "mechanická" kvalita? Nemají např. příbory ostré i hrany které mít ostré nemají, neuřežu se v pusu např. i jen lžící co má ostré hrany atd.? 3) A co "chemická" kvalita? Nepouští třeba plastové miskya tácy nějaké "jedy" nebo chemikálie které nemají do potravin co bych na nich používal?
Odpovědět
@trs_trs já bych to tam nekupovala...v plastech bývají škodlivé sloučeniny (ale ty bývají i v dražších věcech, kor tedy u Vietnamců), v kovech můžou být příměsi dřevo jako vařečky bych se asi nebála, nebo tedy zatím jsem neslyšela, že by to někdo něčím napouštěl..ale co není, může být
Odpovědět
Profilova fotka
Za pár korun se to dá nakoupit v ikee. A myslím, že to mají lip podchycene, jak Vietnamci. A někteří jsou pěkné drazi.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli jste tak bohati, abyste si kupovali levne veci, tak si to tam nakupte ;-) Ne, ted vazne - urcite minimalne do hrncu a panvi se vyplati investovat a koupit kvalitni. Ostatni se da sehnat v ikea a podobnych. Mivaji treba talire za par kacek s kazem (ktery nejde prakticky videt)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši tohle nakupovali jedině u pinpongů. A všichni žijeme, nikdo jsme se ničím nepřiotrávil ;-) A protože to bylo tak levný, nevadilo jim, že jsme to rozbili ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?