Dveře se zámkem nebo ne?

Dobrý den, máte interiérové dveře se zámky? Samozřejmě do koupelny a na WC je mají asi všichni, myslím šatny, komory a ložnice?
Odpovědět
Nemáme, vypadá to líp. U WC a koupelny máme, ale nikdo to nepoužívá. Tam, kde máme sprchu (2 místnosti) je lepší a hezčí dát dveře se sklem (pruh reliéfního skla) a pak není důvod tam dávat zámek. Škoda, že jsme prosklené nedali i na WC.
Odpovědět
U všech interiérových dveří jsme použili kování se zámky, u dveří WC a koupelny kování bezklíčové provedení - zevnitř zajišťovací kolíček. Dveřní kování nemá krycí plech vcelku - u kliky čtvercové, u zámku čtvercové a taky to vypadá hezky. Samozřejmě jako první jsme klíče hned vyndali, protože se nebudou používat. Dveře jen sklikou - bez spodní části kování se nám nezdály. Některé dveře jsou plné, některé s proskleným pruhem.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme všude jen kliky, zámky jsme nedávali. Všechny dveře plné, bez prosklení.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od bayt:

Dobrý den, máte interiérové dveře se zámky? Samoz…
@bayt tak klíče doporučuji. Rodičům pro hezké chvilky bez vyruseni, nactiletym pro pocit svého prostoru, dospělým dětem pro své návštěvy a návštěvám pro lepší pocit v koupelně a záchodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
do šatny bych ho ted zvolil, aby tam manželka neukládala další a dalsí nový hadry (ikdyž by si našla jiný místo) a do komory taky, alespon by nikdo nic nesnědl....
Odpovědět
Máme jen do kumbálu, kde jsou léky a další věci, které před dětmi zatím zamykáme. Jinde nemáme, ani na WC nebo do koupelny.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od honzik75:

Nemáme, vypadá to líp. U WC a koupelny máme, ale …
@honzik75 Přesně tak bychom to příště udělali my - do ložnic a pokojíků neprosklené, do koupelny a na WC prosklené (kouřové).
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od puhelin:

@honzik75 Přesně tak bychom to příště udělali my …
@puhelin @honzik75 Jj my mám tady ty do koupelny na záchod a je to super, člověk hnedka ví jestli tam někdo je...https://www.lasamba.cz/interierove-dvere-dre-reva-5-p13333
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od petr13:

@puhelin @honzik75 Jj my mám tady ty do koupelny…
@petr13 Naše dveře jsou taky od DRE - model Deco, dub polski. Povrch je tapeta, ale se třemi dětmi jsme do dražších zatím jít nechtěli :)
Odpovědět
Máme zámky všude, kromě špajzu. Ale taky máme obyč.dveře z Leroy Merlin 🙂. Ale mám stejný názor jako @artep1987. Někdy se prostě člověk chce zamknout... pro jistotu 🙂. Jinak máme prosklené dveře všude, kromě ložnice a pokojů, tak pokud někdo sedí na wc nebo je v koupelně, tak je pěkně vidět. Ale jsou i takoví, kteří se tam pořád raději i zamknou.
Odpovědět
Nakonec nechame vsude krome nejruznejsich kumbalu. Dovedu si predstavit, ze u urcitych cinnosti se chce clovek zamknout, i kdyz se v rodine klepe :) Proste pro jistotu. Kolikrat i druhy clovek zaklepe, nekdo uvnitr to preslechne, on neslysi odezvu a - bohuzel - vstoupi. Ale je pravda, ze bez rozety je to hezci.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně malé děti v rodině vždy klepají :-D.
Odpovědět
Článek se načítá
Máme dveře se zámky, některé s kouřovým sklem. Občas zámky nejsou na škodu...
Odpovědět
Dveře máme prosklené s klíčem, v koupelně ale s WC zámkem. Spodní WC a špajz plné. Když byly děti malé, tak klíče byly raději schované. Stalo se nám totiž u babičky, že se zamkly na WC a neuměly se odemknout :-)
Odpovědět
Máme všechny dveře na zámek, neprůsvítné, bez nějaké výplně skleněné atd.... V koupelnách a na záchodě je otočný zámek na šroubovák zvenku a v ostatních normální zámky takové ty vratové, velké a jednoduché....
Odpovědět
My jsme dávali jen do ložnice a koupelny, za nás víc nebylo potřeba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?