Firma na zabezpečovací systémy v okolí Brna, máte tip?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte prosím někdo tip na firmu, která provádí montáž alarmů do domu a je okolo Brna? Potřebovali bychom někam zajít kvůli rozvodům, abychom vybrali vhodný typ a zrovna se na to vše nachystalo. Případně ocením Vaše zkušenosti, co máte a co je dobré. Budeme mít patrový menší domek, jeden vstup do domu + na terasu francouzské okno.díky moc!!
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo nemá žádné reference na firmu, která je šikovná a vcelku levná na alarmy Brno a okolí?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ' strážce domova' od CUP Trading. V záři u nás na vesnici chodili a nabízeli se slevou, tak jsme do toho šli - zatím jsme spokojeni...:) Jsou do Jihlavy, ale zádné cestovné jsme jim neplatili. Technici byli fajn, vse vysvětlili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
My máme alarm od strážce domova - www.strazcedomova.cz, sídlí v Praze. Jsme naprosto spokojeni. Máme dvoupatrový dům s garáží. Kompletní zabezpečení nás vyšlo na 10500 kč od konkurence jsme měli nabídky za 25000!!! S alarmem jsme naprosto spokojený. Základní sada vyjde na 5500 i s montáží a žádné měsíční poplatky. pecka :-)
Odpovědět
ZNAM OSOBNE JEDNOHO MUZE KTERY SE TOMU VENUJE A HODNE LIDE DELAM ALARMY DO BYT I DOMU Jmenuje s e Karel Pivonka a je primo z Brna mam na nej i tel cislo pokud chcete
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?