Izolované stahovací schody. Kde je seženu?

poradíte, kde sehnat kvalitní izolované stahovací schody do stropu?Staré dosluhují a když se otevřou tak zprudka padají, že má člověk strach s nima manipulovat (mimochodem i kominík, který chodí na půdu vymetat komín).
Odpovědět
kupoval jsem to na chalupu k půdě. máme tam stropní otvor a když tam byly staré schody, tak nám přes ta dvířka celkem táhlo dovnitř. teď máme nové schody od JAP, mají tepelnou izolaci a navíc ještě protipožární vložku. jsou stabilní a manipulace je velmi jednoduchá
Odpovědět
Profilova fotka
Máme schody od Wippro (typ Isotec) a jsme spokojení. Hezky izolují, sice nejsou stahovací, jsou skládací, ale při otevření dvířek Vám nepadnou na hlavu. Dobře se s nimi manipuluje, jsou kovové, takže vydrží.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Já rozhodně navrhuji, aby jsi poptala více firem. které to dodávají a samozřejmě i namontují. Pokud se ti nebude chtít tahat jednotlivé firmy podle oboru třeba na katalozích, tak to zkus na nějakém poptávkovém systému, je jich docela dost a zadarmo ti to rozešlou na více firem z oboru a ty ti potom nabídku sami pošlou, takže si to můžeš potom porovnat. ceny, typy a další věci. Já si to řeším hlavně přes tenhle http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/34... a jsem spokojený, takže můžu určitě doporučit. :-) tak hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?