Klimatizace. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, jelikoz se budeme stehovat do bytu primo pod strechou a byva tam v lete dosti parno, tak jsme se rozhodli nechat si zabudovat klimatizaci. Mate nekdo zkusenosti? Nejake reference na jednotlive typy? Diky moc.
Odpovědět
oli, my planujem to samy s firmou climaprofi. Jsou hrozne fajn, mam je doporuceny od kamaradky, ktere delali klimatizaci v kadernictvi. Udelaj instalaci skrz strechu vcetne stavebnich praci, takze se nemusis o nic starat.
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja mela spis namysli jen nastenou splitovou klimku nez to co nabizi ta firma jak pises ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Uz dva roky bydlime v 7.patre pod strechou a musim rict, ze je tady v lete hrozne vedro. Byt nejde skoro vůbec vyvětrat a v noci máme doma až 29°C !! Vzhledem k tomu, jaká parna jsou teď kažké léto, jsme koupili klimatizaci - mobilní, protože byt máme v pronájmu. Je tedy hlučnější, než na zabudovaná, ale díky za ní!! Byla to ta nej investice, mít v bytě chládek a max. 25°C je paráda :-) Doporučuji!!
Odpovědět
oli, ja myslim, ze mame na mysli to stejny, uvntitr je modul, ktery fouka studenej vzduch a venku je krabice s vrtuli, ktera ho pohani, dohromady je to spojeny tlustym kabelem.. joodi, napis, co to mate za vyrobek a jak to mate propojeny ven. dik
Odpovědět
Profilova fotka
Catf, mame MATSUI, kupovali jsme ji před rokem a stála necelých 8000,-. Propojení ven je jednoduché - vystrčíme hadici z okna :-D jinak to ani nejde. Ale v novém bytě půjde teplý vzduch ven "dírou" ve zdi ;-)
Odpovědět
joodi, tak to sem si myslela, v jedny firme to takhle maj...ale vyrezali do skla v okne otvor na tu trubici :-) Jako rychla pomoc to jde..ono je stejne vedro maximalne 14 dni v roce..krome letosniho roku teda :-D , ale jeste to neni tak hrozny...
Odpovědět
Profilova fotka
Catf, tady tech 14 dní neplatí - když už je venku chladno, tady máme pořád parno a pomalu ale opravdu pomalu to ustupuje :-N Jsme tady vlastně už třetí léto a a toho vedra jsme si užili až až :-p No, do konce června snad budeme přestěhovaný do nového x-)
Odpovědět
joodi, to mate asi blbe udelanou izolaci ve strese..my mame v tomhle obdobi 24-26 stupnu, coz se da. Horsi to bude, az bude pres den 35 a v noci 25, to nam to pak vyleze na tech 30 a v noci klesne maximalne tak na 28 a to je pak des.. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Tak 28 jsme meli dnes v noci... :-p :-D Jinak ta izolace je asi opravdu na nic, no panelak, no.... Už se chci stehovaaaat!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zdravím, stavíme dům a známý nám poradil, abychom uvažovali o klimatizaci a o rřízené výměně vzduchu do domu.. máte s tím někdo zkušenosti? Máte to?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?