M&M Technika - zkušenosti s tímto e-shopem?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem, příp. přímo s reklamací? Zlomilo se nám startovací madlo u sekačky, a sdělili mi, že "došlo k mechanickému poškození, které výrobce na záruku neuznává (startovací madlo je třeba vracet do startovacího očka pomalu, aby nedošlo k jeho poškození)". Když jsem jim sdělila, že madlo mi ruplo v ruce při startování, ne při vracení do očka, tak chtějí poslat CELOU SEKAČKU k posouzení. A to mají na svých stránkách napsáno "Jako jeden z mála e-shopů , poskytujeme kompletní záruční a pozáruční servis po celé ČR pro veškerou zahradní, elektrickou a ruční techniku" - takže servis po celé ČR znamená, že zákazník musí kvůli kusu plastu posílat celou sekačku poštou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nebude spiš nez problém s eshopem, problém s vyberem sekacky? Resila jste před nakupem vyrobku jeho kvalitu? A v ramci nakupu jste asi zvolila eshop oproti kamenné prodejně z nejakeho duvodu ne? (To mne vždycky dostane když si lidi koupi přes net a pak se divi, že to zase kvůli (po) zarucní oprave musí poslat zpatky:-) Opravdu velice usmevne.)(jinak nemam s nimi nic spolecneho:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sekačka je Hecht, takže značka myslím OK. A asi jste mě nepochopil, je mi divné poslat zpět celou sekačku, když můžu poslat jeden kus plastu přivázaný na špagátu. A poskytování servisu "po celé ČR", to byste si vyložil jak??
Odpovědět
Vykašlal bych se na celý eshop a hecht... Koupil bych na ebay novou startovací rukojeť a hotovo. Případně udělat madlo ze dřeva. To bude dokonce zdarma a ještě si u toho užijete trochu srandy.
Odpovědět
Profilova fotka
@marrei je mi divný že byste někde v Brně neměli prodejnu Hecht, kde by ta sekačka dala pořídit normálním servisem....ale holt eshop byl asi jasná volba. Nevím no, jsem na velice malém městě a prodejny Hecht mám tři v okolí, cca 13km nejvzdálenější. Však oni poskytují servis po celé ČR, nebo snad ne? Jen musíte pochopit, že ten výrobek asi musí posoudit, zda se na to ta záruka vztahuje nebo ne.
Odpovědět
Zkušenosti výborný, mám je kousek a beru tam dost věcí, ale každý si musí uvědomit že je to jen překupník a reklamaci mu musí uznat výrobce/dovozce, jinak by to platil ze svého. A značka Hecht zrovna moc ok není
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?