Pěkné, ale hlavně praktické bydlení. Máte tipy?

Hezký den, zrovna stavíme RD a zanedlouho budeme řešit interiér. Nyní jsme u topení, takže nás čeká opravdu dlouhá cesta, ale už teď se snažím vše promýšlet dopředu. Chtěla bych baráček zařídit hezky (nejvíce mi sedí přírodní styl), ale hlavně prakticky. Nerada bych byla otrokem svého domu. Máte nějaké tipy? Ať už se týkají výběru podlahy, nábytku, spotřebičů.....za jakoukoli radu budu moc vděčná. Děkuji! :-)
Odpovědět
@ringle85 Jestli můžu poradit, tak celá Modrá střecha je jedna velká diskuze na tato témata. Stačí rozkliknout Fórum a je tam nespočet témat ohledně podlah, nábytku, spotřebičů. Obávám se, že takhle jednoduše odpověď nedostaneš. Nespecifikovala jsi v podstatě nic, co upřednostňuješ, kromě přírodního stylu a praktického řešení. To je strašně málo na to, abychom ti poradili nějak konkrétně. Např. výběr podlahy se odvíjí od toho, jaký druh vytápění zvolíte atd. atd.... takhle bych mohla pokračovat. Zkus si nejdřív projít již založená témata a zeptat se pak na konkrétní věci přímo v těch tématech, takhle se nám bude s tebou určitě jednodušeji komunikovat. :-) Možná nebude ani třeba kvůli tomu zakládat nové zbytečně obsáhlé téma. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ringle, je dobre interier zacit resit prave jeste pred rozvodem topeni a elektroinstalaci a to nejlepe dost kompletne, kde co bude a napsat si pozadavky na podlahy, ulozne prostory atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?