Rolety den/noc: řešení problémů a funkčnost

Hezký den, moc se mi líbí rolety den/noc, ale mám takové dvě oblasti, kde váhám, zda to je dobrý nápad a zkrátka jak to celé vyřešit a nejít spíše do klasických záclon a závěsů, což má také své kouzlo a nebráním se jim. 1/ Jak jste vyřešili to, aby vám nepřekážela ta kazeta při otevírání oken (nám by to fakt hodně překáželo...)? A dát je až nad okno, to se mi moc nezdá... 2/ Fakt to na noc zatemní, ale přes den je pěkně vidět dovnitř i ven? Děkuji moc
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od luj89:

Hezký den, moc se mi líbí rolety den/noc, ale mám…
@luj89 Je to blbosť, vykašlite sa na to. Mali sme to v byte, a je to drahá hovadina. 1) Nevyriešili, na balkónových dverách sa to kvôli tomu zlomilo a zrovna ten náhradný diel sa samostatne kúpiť nedal. A to sme mali šikmé špalety. 2) V polohe deň von vidieť nie je, je to ako pruhované mliečne sklo, prakticky sme to asi nikdy nepoužili, cez deň sme to vyťahovali hore. A v polohe noc to nezatemní dostatočne, aby sa dalo po nočnej spať, a to sme mali blackout verziu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od luj89:

Hezký den, moc se mi líbí rolety den/noc, ale mám…
@luj89 Uvažovali jsme o tom, ale dali jsme nakonec roletu (elektrickou).
Odpovědět
Ta kazeta vůbec nemusí překážet při otevírání oken. Když se podíváte na nabídku nějakého výrobce, uvidíte, že i u tohoto druhu stínění existuje několik modelů a také různé způsoby upevnění.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zden77:

Ta kazeta vůbec nemusí překážet při otevírání oke…
@zden77 V dome máme po otvorení okna krídlo tak 2 cm od špalety aj po stranách aj hore. Neexistuje systém, ktorý by sa tam vošiel.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@zden77 V dome máme po otvorení okna krídlo tak 2…
@roman_ Tak ale řekněme, že když se ty rolety namontují, tak není možné, aby to způsobilo, že okno nepůjde otevřít a nedalo se využívat. Hlavně o to jde.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od frunnas:

@roman_ Tak ale řekněme, že když se ty rolety nam…
@frunnas No to by nám práve otvárať okno nešlo, preto si to ani nemôžeme dať. Nie, že by sme o to znovu stáli.
Odpovědět

@zden77 V dome máme po otvorení okna krídlo tak 2…
@roman_ A vadí to? Ty 2 cm jsou nějak extra důležité?
Odpovědět

@roman_ A vadí to? Ty 2 cm jsou nějak extra důlež…
@zden77 Nevadí, ale kazetu s roletou tam dať nemôžeme, lebo by nešlo okno otvárať. Tá kazeta je namontovaná na krídle.
Odpovědět

@zden77 Nevadí, ale kazetu s roletou tam dať nemô…
@roman_ Ale všechny ty kastlíky nejsou stejné. Na to jsem chtěl poukázat.
Odpovědět

@roman_ Ale všechny ty kastlíky nejsou stejné. Na…
@zden77 Ale žiadny nemá len 2 cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?