Ruční vysavač, máte zkušenost?

Dobrý den. Uvažuji o koupi ručního vysavače a moc by mě zajímalo, jaké máte s tímto vysavačem zkušenosti. Dost často totiž slyším, že mají malý výkon a jsou k ničemu. Takže bych ráda věděla, jakou máte značku, jak jste spokojení....chtěla bych používat k vysávání drobků po dítěti, vlasů ze sedačky... Moc děkuju za všechny zkušenosti.
Odpovědět
Obnovuji otázku. Díky.
Odpovědět
@samek my jsme ho doma mívali, buď šel dát to nástavce a sloužil jako tyčový, nebo se vyjmul a pak byl jako ruční. Výkon byl docela malý, nicméně měla jsem ho hlavně do koupelny na vysávání vlasů. Byl na dobíjení a po relaitně krátké době akumulátor odešel, nenabil se na plný výkon, takže jsem pak vycucla pár smetí a už to stálo. Třeba se dnes už dělá něco výkonějšího, ale zatím nemám potřebu to zkoušet znovu.
Odpovědět
tak já mám z Ikea ruční vysavač Electrolux a je super, mám ho asi 2 roky, maká i několikrát denně a je o.k.. Máme všude plovoučky nebo dlažbu, takže ho fakt nešetřím a určitě až skoná, pořídím jej znovu.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám philips a taky spokojená moc, mám ho i na mokré vysávání,ale to jsem zatím nevyužila, myslí si že je to zbytečnost, ale chtěl to manžel :), jinak ho používám skoro denně a je na dobíjení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?