Šedá podlaha (např. Quick step minimal. světle šedá) - nemáte někdo

Profilova fotka
Ahoj, vybíráme podlahy do domu, chceme vinyl, a moc se nám líbí jednolitá světlejší šedá, jako je na přiložených fotkách? Podobný by měl být např. vinyl Quick step "minimalistická světle šedá". Nemáte prosím tuto podlahu někdo nebo něco podobného? Zajímal by mě pohled a zkušenosti z reálu...Druhou volbou je klasika - vinyl v nějakém teplejším odstínu dřevodekoru. Více se mi ale líbí ta šedá, kterou bych hodně doplňovala dřevem (nábytek, kuchyňská linka apod.) U vinylu dřevodekoru mám strach, že se to bude těžko ladit s dalšími dřevěnými prvky. U té šedé mám zase trochu strach, aby nepůsobila studeně a tmavě a také si nejsem jistá, jaká bude na údržbu (rozhodně neplánuji trávit dny věčným vytíráním 🙂) Předem moc děkuji za názory!
Odpovědět
@rusanna mrkni ke mne do galerie - mame svetle sedou v drevenem dekoru
Odpovědět
Profilova fotka
Řešili jsme to stejné....Budeme mít kuchyň bílou+dřevo a další dřevěné prvky v interiéru a podlahu jsme chtěli vinyl. Nejprve jsem ji chtěla sladit s kuchyní, což nebylo úplně ono. Pak jsem si říkala, že tedy světlejší odstín dřeva než na kuchyni, ale nakonec mě uchvátila tato podlaha: https://www.wineo.de/produkte/purline... Je světlounce šedá v dekoru dřeva a hodí se k ní jak bílá, tak dubové dřevo. Zatím ji ještě nemáme položenou, ale už se na ni těším. Myslím, že podobné odstíny dělají i jiní výrobci. O té jednolité šedé jsem nepřemýšlela, mám ráda, když podlaha evokuje dřevo a ne dlažbu. Ale myslím, že ta světle šedá se určitě hodit ke dřevu bude.
Odpovědět
@rusanna ano máme přesně tuto. Mrkni ke mě do alba. U nás zatím maximální spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirekb děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@evule1982 Tak držím palce, ať jste spokojeni 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@barakara paráda, díky moc! Vypadá to skvěle... Když bys porovnala údržbu toho dřevodekoru, co máte v OP, a té šedé, vidíš v tom nějaký rozdíl? 🙂 Nepůsobí na vás ta šedá v pokojích nějak "chladněji", než ten dřevodekor? Ještě jednou díky, moc se mi to u vás líbí, i v tom dětském pokoji, tak jsem nyní zase ještě víc přesvědčená o té šedé 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@rusanna řešíme to samé, vybrali jste nakonec tu šedou podlahu? nebo nakonec zvolili dekor dřeva? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@sennorita my jeste nemame postaveno, ale budeme mit ten sedy quick step 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@rusanna vypadá dobře, taky to mám mezi vybranýma. Kdy plánujete položit?
Odpovědět
Profilova fotka
@sennorita Pravděpodobně někdy po mé smrti. Čekáme teprve stále na stavební povolení 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@rusanna i my stavíme dlouho, tak vím, co to je, pozemek už máme 4 roky, ale po létě už by se měla dělat podlaha, tak uvídme, jakou zvolíme. Chtěla jsem inspiraci. Tak ať se daří a projekt máte co nejdřív.
Odpovědět
Profilova fotka
@sennorita Díky a nápodobně 🙂!!! Napsala jsem vám i do SZ, tak mrkněte...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?