Skandinávský styl - kde hledáte inspiraci a kde nakupujete?

Profilova fotka
Ahoj! Fandíte mu někdo? Kde hledáte inspiraci? A kde nakupujete? :-)
Odpovědět
@armvdd jáááááááááááááááá :) Inspirace snad všude, dneska to docela letí :-) Mám ráda Design Milk. Jinak pak záleží na rozpočtu. Ikea je levná, Muuto drahé :-) Gubi je nádherný, Ferm Living...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to líbí, ale záleží kde. Doma třeba se mi to nějak nehodí, ale třeba známí mají takto laděný byt celý a vypadá to perfektně.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Koukala jsem na eshopy.. Nějak si neumím představit, že bych tam někdy nakupovala. Sedačku za skoro 200 tisíc nebo polštářek za 2000,- to bych asi musela vydělávat v jiný lize :-)
Odpovědět
@armvdd proto taky píšu v první řadě o rozpočtu...nic moc levnějšího než IKEA nebude
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Je mi to jasný :-) a kde koukáš po inspiraci? + co třeba bazarový věci, výprodeje? Někdy jde na vesnických trzích sehnat hotový poklady. Teda co se týče doplňků.
Odpovědět
@armvdd Design Milk. S bazarama nemám moc štěstí. Ještě tak na křesla, ale jinak bývá nábytek omlácený, poničený...a většinou teda taky nejde o skandinávské značky nebo styl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, všem . V rámci svého blogu jsem narazila na príma web/eshop, kde mají mimojiné věci severského stylu. Mrkněte na: http://www.nordicday.cz/ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd skupina zde na MS http://www.modrastrecha.cz/group/6288/
Odpovědět
Finnishdesignshop.com moj oblubeny eshop maju vsetky moje top znacky ferm, muuto, hay, secto, design house of stockholm, iittala...Ceny fajn, mavaju aj rozne kampane, zlavy. Vzdy mi vsetko prislo ok. Este mam rada nemcov connox.de maju aj ine dizajnovky, vychytavky .
Odpovědět
@alore díky moc za odkazy:) neznala jsem to a mají tam skvělé věci:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?