Skleněný jídelní stůl, máte zkušenost?

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost se skleněným jídelním stolem? Designově se mi velmi líbí, ale bojím se, zda nebude nepříjemný na dotek a také zda údržba není náročnější. Také se mi velmi líbí stů ve vysokém klavírním lesku (bílý), ale stále se nemohu rozhodnout. Prosím o názor. Děkuji. =-)
Odpovědět
@kukina55 Máme stůl z třešně se skleněnou deskou. Údržba dobrá, postříknu čistou vodu z rozprašovače, přetřu švédskou utěrkou a hotovo. Na pocit je trochu studenější, ale mám na ní text. prostírání, tak nám to nevadí. Máme skleněný i konf. stolek. Já jsem spokojena. Mrkni do albíčka, pokud budeš chtít, nafotím ti stůl zblízka.
Odpovědět
Profilova fotka
@kukina55 taky máme skleněnou desku. Na dotek mi to nevadí, máme na tom prostírání, 100% vyleštit to nezvládám, jakmile na to zasvítí sluníčko, vidím čmouhy, ale to neřeším ;-) Až budeme mít jednou děti, hodím na to asi ubrus. Konferenční stolek máme taky sklo, ale už jsme ho bohužel poškrábali
Odpovědět
Poškrábali? Po jak dlouhé době? To mě právě děsí - přece jen stůl je docela zatěžovaná věc. Možná by přece jen byl lepší ten lak. V prodejně mi říkali, že je právě velmi odolnej a dobrej na údržbu.. Ach jo, nemůžu se rozhodnout :-) http://www.designoutlet.cz/jidelni-je... anebo http://www.designoutlet.cz/jidelni-st.... Který se líbí víc vám? Díky!!!!!!!
Odpovědět
@kukina55 Ten bílý je krásný. My právě to sklo máme pískované do pruhů, podobné mám i na dveřích, tak se nám hodil. Záleží na dalším zařízení, ale myslím, že tím bílým bys nic nezkazila.. :-D
Odpovědět
@kukina55 Bílý je krásny, taky se mi moc líbí..:)
Odpovědět
@kukina55 určitě ten bílej :-) skleněnej nikdyyy :-) všechno je na něm vidět, otisk prstu, lehce se poškrábe, musíš na něj dávat vše opatrně, je takovej "hlučnější", na mně působí studeně, no prostě za mě určitě néé 8-) Nedejbože, když ti na něm děti budou dělat "ťuky ťuky" s hrníčkem, to fakt ani ubrus nezachrání :-D a má ostrý rohy i pod ubrusem. Já jsem prostě na to sklo alergická, i když je s tím někdo určo spokojenej.
Odpovědět
já mám skleněnej konferenční a teda na údržbu děs. nedá se to nikdy dokonale vyleštit, je na tom vidět úplně všechno...
Odpovědět
Profilova fotka
@kukina55 Ten první se mi líbí víc :) Poškrábali jsme to rychle, ani nevím, jak se nám to povedlo, ale je tam rýha. Tak na kuchyňský dáváme větší pozor, přímo na sklo nic vpodstatě nedáváme, vše na podložky nebo prostírání.
Odpovědět
Tak za mě sklo určitě nee... neustále upatlaný a hlučný - každé položení talíře či hrnku je ťuknutí... :-|
Odpovědět
máme také skleněný stůl, máme ho i rozkládací pro 8 osob, chtěla jsem velký stůl když přijde návštěva, jsme se stolem maximálně spokojení. stačí ho postříkat clinem nebo setřít vlhkou hadrou. sklo nemáme čiré, je spíše mléčné.
Odpovědět
Ahoj, tak já moc děkuju za příspěvky. Myslím, že jsem se rozhodla pro ten bílý. Jsem opravdu moc ráda, že tahle diskuse proběhla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?