Špajzka přístupná z kuchyně nebo chodby, poraďte

Profilova fotka
Prosím o radu ohledně špajzky. Nyní bydlíme v bytě a špajzku nemáme, do domečku ji rozhodně chci, zašije se do ní spousta věcí. Teď jen řeším, jestli ji mít přístupnou přímo z kuchyně, s tím že budou vidět dveře i z jídelny a obývací části a do kuchyně se půjde jen přes obývací pokoj a jídelnu. Nebo kuchyňský kout využít jen linkou a mít extra dveře z kuchyně do chodby (ty by byli za rohem) a špajzku přístupnou z chodby, tedy přes dvoje dveře. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám špajzku přístupnou hned přímo vedle kuchyňské linky a dveře jsme nechali udělat ze stejného lamina jako nábytek v obýváku. Chodím do ní tak často, že si nedovedu představit o někde obcházet přes další a další dveře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme špajz přístupnou z kuchyně, dveře jsou hned vedle kuch. linky a jsou ve stejném dekoru, jako dvířka kuchyně, takže to nijak neruší.
Odpovědět
Profilova fotka
Do spíže chodím přes obývák. Nutné věci k vaření mám v kuchyni ve skříňkách, ve spíži jsou zásoby, kdyby něco došlo, větší hrnce, alkohol, džusy, limonády a roboty.
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím nebydlíme, ale spíž mám z kuchyně přes chodbu. Jak píše @evelynka25, spíž je spíš na zásoby, v kuchyni je spižní skříň. Chodit do kuchyně jen přes obývák mi přijde nepraktické, radši bych udělala dveře do kuchyně i z chodby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?