Videozvonek co vybrat???

Zdravím, Hledám video zvonek s obrazovkou umístěnou doma. Může mi někdo pomoct, jaký vybrat? Doma mám vyvedeno na zdivu 2 kabely 4x0,75. Nemám možnost aby se obrazovka v domě napájela do zásuvky. Takže napájení i obrazovka pouze pomocí kabelů!!! Doporučí mi někdo kvalitní videozvonek s obrazovkou, kde bude i dobrá kamera. Ale aby kabel byl už jako zároveň zdroj napájení? Foto videozvonku ilustrační. Ps: tady je odkaz, kde si myslím, že nepotřebuji zdroj napájení. Je to tak? Podle mého, napájení a vše ostatní obstará kabel 4x0,75. Chápu to dobře? https://eshop.evolveo.cz/evolveo-door... Díky
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zateplovak:

Zdravím, Hledám video zvonek s obrazovkou umístě…
@zateplovak a ten kabel vede kam? Do rozvaděče, nebo jenom k brance? Kdo ti to tam natáhl? 4 dráty jsou fakt málo...
Odpovědět

@zateplovak jinak u toho tvého zvonku je klasické trafo do zásuvky 18V, akorát tam není vyfocené. Když se podíváš na obrázek zadní strany obrazovky, tak tam má piny pro připojení.
Odpovědět

@zateplovak pokud ty kabely vedou nekam do racku / rozvadece nebo tak muzete pouzit hikvision 2wire. Jestli by po liycy prosel ethernetovy vratnik + poe to bude dost o nahode a delce...
Odpovědět

@zateplovak Podívejte se třeba na produkty jako Ring Video Doorbell Pro 2 nebo Eufy Security Video Doorbell. Ty mají docela dobrý kamery a většina funguje s napájením přímo přes kabel tedy není potřeba žádnej extra zdroj napájení.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od stelholi:

@zateplovak Podívejte se třeba na produkty jako R…
@stelholi Ale niekde sa predsa do tých káblov elektrina musí dostať, nie? Stále nemáme odpoveď, kde tie káble vlastne končia.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kekita:

@zateplovak a ten kabel vede kam? Do rozvaděče, n…
@kekita nejsem sice autor puvodniho prispevku, ale procitam diskusi, abych se ochytril pro svoji stavbu domu. Chtel bych se zeptat, kdyz mi elektrikar dal kabel JYTY-O 4x1 s myslenkou, ze to je na zvonek, tak je to vyhovujici? Moje predstava je, ze tam bude videozvonek, doma umistena obrazovka s moznosti presmerovani zvoneni na telefon, kdyz nekdo zazvoni u branky. Dekuji za radu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od nospam:

@kekita nejsem sice autor puvodniho prispevku, al…
@nospam Nájdite si konkrétny zvonček, čo tam chcete dať a pozrite sa do návodu. Niektoré sú po sieťovom kábli, niektoré sú na wifi a stačí im napájanie, niektoré vyžadujú špeciálnu kabeláž, napr. práve to JYTY. Každopádne by som tam ešte ten eternet určite dal, aj keby to bolo len pre istotu, to je kábel za pár korún.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?