Vnitřní parapety: Materiály a výběr - stavební fórum

Hezký den, jaký materiál na vnitřní parapety jste zvolili a jste spokojeni? Děkuji
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od luj89:

Hezký den, jaký materiál na vnitřní parapety jste…
@luj89 Biela laminovaná drevotrieska, v obývačke široký sedací parapet, masívny dub. Sme spokojní. Možno by sme nabudúce šli do masívu všade, cenovo by to vyšlo rovnako, vyzerá to lepšie. Ale aj tá biela je super, taká nenápadná.
Odpovědět

@luj89 dost nekonkretni otazka. Kazdy material ma svoje +- a taky ne kazdy se hodi vsude (prevazne kamen nebo sklo). My mame dub masiv v polomatu jako podlahu. Jine jsme do domu ani nezvazovali. Navic mame dva do oblouku coz by asi ani z jineho materialu neslo...
Odpovědět

@luj89 parapety máme z kuchyňské desky. Mám v albu https://www.modrastrecha.cz/blog/cand... Máme to tak v celém domě. I koupelně.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od raziel628:

@luj89 dost nekonkretni otazka. Kazdy material ma…
@raziel628 Dotaz mi přijde dost konkrétní - jaký materiál jste zvolili a jak jste spokojeni.
Odpovědět

@raziel628 Dotaz mi přijde dost konkrétní - jaký …
@luj89 jo pokud je jenom otazka tato tak mam zkusenost s mdf(pronajem), plast(byt), drevo (dum) a se vsema materialama jsem byl spokojen.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od raziel628:

@luj89 jo pokud je jenom otazka tato tak mam zkus…
@raziel628 Moc děkuji, takže u žádného se třeba nějak neloupala hrana nebo tak něco? Dřevo se mi moc líbí, ale mám trochu strach z údržby...
Odpovědět

@raziel628 Moc děkuji, takže u žádného se třeba n…
@luj89 v pronajmu jsme byli jenom chvilku(1.5roku) a za tu dobu problem nebyl. Co to bylo za vyrobce bohuzel nevim. Plast v byte drzel, udrzba nula. Drevo mame ted v dome asi 2-3roky je to dub a problem neni a to tam ma zena kytky atd... akorat kdyz se neco vyleje chce to utrit ale max to udela kolecko. Ale mame drevo skoro vsude na podlaze (i v koupelne) a chce to jenom pocitat ze je to proste drevo ktere zije s vama a chce se s tim smirit... udrzba zalezi zda budete mit olej nebo lak. My mame olej takze to chce akorat pripravek k tomu urcen...
Odpovědět

@raziel628 Moc děkuji, takže u žádného se třeba n…
@luj89 Plastový nebrat, v práci se pod sluníčkem při otevřeném okně zkroutil a změnil barvu (vypálil se). Doma i v bytě máme dřevotřískové a ty mi přijdou lepší. Ale musím přiznat, že nebyly tak teplotně namáhané jako v ten plastový v práci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?