Vodovodní kohoutek na lodžii

Zdravím, v rámci rekonstrukce řešíme, zda se vyplatí/je vhodné zavést vodu až na lodžii. Sloužil by na nějaké automatické zalévání kytek a bylinek, které by tam byly umístěné. Stavebně to není velký problém, jen pár metrů trubky navíc, probourat zeď a osadit nějaký nezámerzný ventil (https://www.google.cz/search?q=Venkov...). Ale přeci jen je to práce navíc a díra ve fasádě. Zajímá mě obecně, zda je to dobrý nápad a jestli to někdo takto už dělal. Na internetu jsem nenašel.. Díky.
Odpovědět
osobne by som to bral z ciste logicko-praktickeho hladiska a polozil si otazku ci to skutocne vyuzijem a realne potrebujem. apropo, aj tie nezamrzajuce ventily maju svoje muchy.
Odpovědět
Profilova fotka
@jara123 záleží spíš na tom jak velkou máš lodžii a kolik těch kytek tam bude. ..jednali se jenom o pár kytek, tak bych to neresila ale jestli plánuješ nějakou džungli tak bych tam ten přívod udělala 😉 Viď ukázka 😂
Odpovědět
No kytek a bylinek bude nějaké střední množství, hlavně aby přes dovolenou nepochcípaly a taky se nemuselo na zalévání pořád myslet. Problém může být, že až se jednou bude dům zateplovat, kohoutek se v polystyrenu „utopí“. Možná raději dát jej na stěnu, která se zateplení vyhne, kde sice nepůjde použít nezámrzný ventil, ale když trubku na lodžii povedu ze stupačky mírným spádem a udělám uzávěr na zimu v ní... co říkáte? Apropo, nějaké spolehlivé automatické zavlažování, co by na to šlo pak připojit, neřešil už někdo?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?