Vonný difuzér. Máte zkušenost?

Profilova fotka
máte někdo zkušenost s vonným difuzérem? ráda používám svíčky a vonné oleje ;-) difuzér zatím nemám....
Odpovědět
1
2
@michalova já jsem si ho pořídila ve formě kytičky a jsem s ním spokojená víc než s čímkoliv jiným, protože vůně se uvloňuje neustále a při stálé intenzitě. V létě jsem zakoupila na zkoušku lemongrass od Millefiori a zůstala u ní, dokonce i "vůčitěmtoblbostem" imunní přítel se vyjádřil, že je to fakt příjemné... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
právě, bojim se aby ta vůně nebyla moc intenzivní. ale mám ráda, když to doma pěkně voní, jen tak zlehka, a pořád přemýšlím co bych ještě vymyslela, takle od podzimu do jara pálím svíčky a to je ok ;-) ale ten difuzér mě zajímá :-)
Odpovědět
@michalova tak intenzivně jsem jí cítila jen tak první týden, protože to bylo něco nového, dnes ji skoro nevnímám, vlastně si ji uvědomím už jen pokud vejdu do zavřené místnosti, ale když přijde kdokoliv jiný, tak se pídí po tom, co to tak krásně voní, nikoho nenapadne, že je to ta kytička ;-) Navíc u kytičky se zbarví květ přesně podle barvy náplně, takže je to krásný doplněk. Ale myslím že klasické tyčinky budou působit stejně, já se rozhodla pro kytičku hlavně proto, že jsem trdlo a při mém štěstí bych o tyčinky zavadila a převrhla to :-D
Odpovědět
ahoj měla jsem a žádný zázrak..mě se nejvíc osvědčil do zásuvky...
Odpovědět
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak dlouho ta náplň vydrží? Dívala jsem se na ty vůně Millefiori a mají jich spoustu, je tam možnost nechat si zaslat vzorky, tak to asi zkusím. Ty vůně do zásuvky jsou strašně silné a nic přírodního to není....... Nemáte někdo zkušenost zda je lepší ta katalytická lampa nebo difusér?
Odpovědět
@vaveva můžu poprosit odkaz na jejich stránky? Mě se to nějak nedaří najít :-( děkuju :-)
Odpovědět
@raffaelo http://www.bytove-parfemy.cz/vyrobci....
Odpovědět
@malovani děkuju, už jsem to mezitím našla.
Odpovědět
@vaveva já používám do kytičky tu nejmenší náplň, už ji tam mám tři měsíce a je tam ještě půlka
Odpovědět
Díky za info. Objednala jsem si vzorky z toho bytove-parfemy.cz tak jsem zvědavá. Sice je to dražší, ale dlouho to vydrží.
Odpovědět
@vaveva a jaké vůně sis objednala?
Odpovědět
Všechny možný, můžeš jïch zaklikat 15. Tak jsem to tak odhadla podle popisu. Sice chtějí 50kč za poštovný (pokud jsi tam ještě neojednávala) ale aspoň si to budu moct doma v klidu očuchat :o) Doufám, že to zabalí tak aby se ty vůně nesloučili v jednu.....
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsem bytove-parfemy přecenila. Už je to skoro dva týdny a nic nepřišlo. Asi je nemají skladem nebo co, ale nikdo nic nenapsal. Tak jsem si napsala o vzorky ze svetbytovychvuni a tam byla odpoved blesková, včera to odeslali......tak uvidime.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem koupila na zkoušku to uplně nejmenší balení difuseru, vůně vanilka, už to používám asi týden a vůni pořád necítím, tak jsem z toho zklamamná, a asi do toho velkého nepujdu. Zlaté svíčky a oleje.
Odpovědět
@michalova A jaký to je výrobce?
Odpovědět
Profilova fotka
no, ted jsem v práci :-) ale doma se podívám a dám vědět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jejda... nějak jsem na to zapoměla, a ještě k tomu ani nezjistím co je to za značku :-( origo obal jsem dávno hodila do koše a na té lahvičce je jen nápis vanilka, takže se omlouvám ale nic nevím :-D
Odpovědět
To neva, už mám doma vzorky, voní fakt pěkně, tak se těším až budu mít nějakou doma.
Odpovědět
@vaveva a co jsi vyzkoušela? ;-)
Odpovědět
@lucinkafr Můj favorit je vůně Monoi, líbí se mi i ta Gardenia di tahity, vůně Moře nebo Citronová tráva by byla pěkná v koupelně, pěkná je i "dětská" dolceza di mamma. Vůní mají mraky, tak příště vyzkoušim zase další. A jakou vůni máš ty? Doufám, že to provoní byt tak nějak "neotravně", ty vůně do zásuvek jsou akorát tak na bolení hlavy.... :o)
Odpovědět
Profilova fotka
vaveva: mě taky ty vůně do zásuvky vadí............. zajímá mě pořád difuser s vůní levandule, tu náhodou nemáte?
Odpovědět
@michalova Tu jsem nezkoušela. Ale napiš si do světabytovýchvůní o vzorky, nechtějí ani platit za poštovný. Posílají to každý papírek s vůní zvlášť v pytlíčku takže se to nespojí v jednu vůni.
Odpovědět
@vaveva já mám právě tu citronovou trávu i v ložnici a je to krásně svěží. A pořádně jsem to vnímala první tři dny, protože to prostě bylo něco nového, ale také nemám ráda ty vůně do zásuvek, i když to dám na co nejslabší intenzitu, je to strašně převoněné a větrám :-D Tohle se uvolňuje slabě a pořád, už tu jednu náplň mám 5 měsíců a ještě mám půl kytičky...
Odpovědět
Ještě přemýšlím jestli koupit ten difusér nebo tu katalitickou lampu. Nevím co voní dýl a příjemněji.
Odpovědět
@vaveva já bych asi do té katalytické lampy nešla, to už mi přijde stejné jako aromalampa...
Odpovědět
@lucinkafr Taky mi přijde že ten difusér bude lepší, prostě to voní pořád, a nemusí se zapalovat žádný knot apod.
Odpovědět
Tak už mám doma difusér millefiori selected monoi, vůně nádherná, zatím stačí 3 tyčinky. Balení je doste velké, ale aspoň dlouho vydrží :-)
Odpovědět
@vaveva tak konkrétně tuhle vůni si už ani nevybavuju, budu si muset zajít očuchat, cože to vlastně máš ;-)
Odpovědět
je to vůně monoi (nějaký japonský květ či co)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,taky jsem se rozhodla zakoupit domů aroma difuzéry.Máte někdo zkušenost s firmou Goa?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?