Betonová jímka

Dobrý den, poraďte, prosím, firmu na dodání a usazení betonové jímky. Potřebujeme dvoukomorovou jako žumpu a i retenční nádrž chceme betonovou, ideálně tedy od stejné firmy. Máte někdo dobrou zkušenost a dokážete tedy doporučit? Četla jsem teď pár recenzí na dodávku jímek, které nejsou z kvalitního betonu a prosakují. Místo dodání je Vysočina. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Prefa Križanov. Mám od nich 12m3 retenčku. Betón na pohľad veľmi kvalitný, minimálne bublinky, oproti polským výrobkom 1000x lepšie. Vystužené rohy (všetky), spevňujúce rebro na vrchu v strede, samostrediace víko (nádoba má opačný skosený výkus čo víko, takže to do seba zapadne). Ale či robia dvojkomorovú, to neviem, mrknite katalóg.
Odpovědět
Profilova fotka
Bond Pardubice, dělají i tříkomorové septiky.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně - BOND Pardubice - a dopravu si bud sjednáš sám, nebo ti nekoho doporučí
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od petasimi:

Dobrý den, poraďte, prosím, firmu na dodání a usa…
@petasimi Já jsem bral dva kusy (10 a 12 m3) od https://www.db-jimky.cz/jimky.html Ceník nemají veřejný, je třeba jim napsat, ale reagují ochotně. My jsme to měli tenkrát (2017 resp. 2018) i s dopravou (3 500Kč) a montáží (3 500Kč) na Znojemsko za cca 60 tis. za tu 12m3 a cca 55 tis za tu 10m3. Plus je potřeba samozřejmě vždy připočítat výkop a usazení jeřábem (ty nádrže maji kolem 10t, takže to jen hydraulickou rukou nejde zvednout do výkopu), takže myslete i na tyhle výdaje "navíc"
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?