KG potrubí a kouzla s nimi

Ahoj stavitelé, máte někdo zkušenost s KG potrubím - dá se už do hotového, položeného a zapojeného někde uprostřed přidat koleno jako další přívod? Že bych prostě rozřízl stávající trubku a nějak tam to koleno napasoval. Vzhledem k tomu, že se pracuje při spojování s přesahy u každého dílu, nedovedu si osobně představit, jak tam to koleno dostat. Ale třeba existuje způsob, než to z jedné nebo druhé strany celý zničit. Díky za tipy a rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak koleno tam dostaneš, trubku uřízneš a nasadíš ho za předpokladu, že další část již nebude ale potřeba, to asi ale nepotřebuješ. Takže musíš použít Téčko, aby si napojil přívod do stávají trubky a použít spojku, kterou navlíkneš na jednu stranu trubky pak zaměříš, uřízneš a zpět kousek převlíkneš, sice to nebude plné převlečení, ale stačit to bude, snad to zní pochopitelně ;-) Víc odpovědí se sem psát nedá... http://www.zbozi.cz/hledani/?q=kg%20s...
Odpovědět
na rovném kuse se normálně vysadí odbočka, vyřízne se kus dlouhý jako je odbočka a pak se použije ještě přesuvné hrdlo takže máte směrem po spádu hrdlo odbočky nasazené na vaše stávající potrubí a ve styku odbočka a potrubí se před vsazením odbočky osadí přesuvné hrdlo (tvarovka vypadá jako spojka a má oba konce o velikosti jako je hrdlo odbočky)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?